Fotoğrafçılık Forumları
P880 Alacağım Ama...
merhaba arkadaşlar ...bazı sitelerde makine fiyatları oldukça uygun görünüyor ama biraz ürkütüyor beni bu avantajlı alışverişler...
bi problem çıkar mı acaba düşüncesini atamıyorum kafamdan??
evet..bencede ...git bir gör.hoşlanırsan al...çünki fiyatına göre özellikleri , çok iyi...ama eger internetten siparis vereceksen...alamdan once gidip gormeni tavsiye ederim..cunku ..intenetteki resimlerine bakmaktan farklı gelebilir....
yani alışılmışın dışında....ha bazen alışılmışın dışında ki şeyeler daha hoş olur amma..bilemiyorum...ısınamadım ben...o makineyi...klasik görüntüde slr like tazı yapasalardı çok daha fazla satardı diye düşünüyorum....24mm geniş açı bu tip makinlerde çok ciddi bir artı
en iyisi bi gidip bakmak herhalde...anormal bi durum var galiba.. kodak ın sitesinde üç boyutlu interaktif bi p880 var baktım ama ne biliiim bi acayipliğini görmedim...merak ettim saolun..
bence çok kötü değil, eski makinalara benziyor biraz. ben en çok manuel zoom'u sevdim, yavaş yavaş kaydırarak en güzel kareye oturtuyorum manzarayı. bir de şimdi odamda loş ortamda deniyorum, resimler ayna gibi, flaş kapalı iken bile. loş ortamda ince ayrıntıları bile net yakalıyor
ibrahimerol teşekkürler...makrosu nasıl sence eminim çekmişsindir bu tip fotolar... kimi sitelerde 4cm kimisinde 10cm olduğu yazıyo ...
#takeco' tarafyndan 03.11.2006 09:57:34 tarihinde düzenlendi.
makro denedim ama çok da konuya hakim olmadığım için yorum yapamayacağım, daha öğrenmeye çalışıyorum en kısa zamanda makinana kavuşman dileklerimle
haaa, ben fz7 alacaktım, son anda p880'e döndüm, o da çok iyi bir makinaymış, aklını karıştırmak gibi oldu ama
yok ya ben onuda araştırdım... leica lens var ama...ne biliim güven vermedi bana...bakalım artık... ama şu işin ne kadar zor olduğunu anladım...
başlarda fuji s5600
sonra olympus sp500
ondan sonra kodak p712
şimdide p880....bakalım ne makineler göreceğiz daha...
sıralamaya bakılırsa ben bu gidişle canon s3 alırım yaa...
#takeco' tarafyndan 03.11.2006 10:04:28 tarihinde düzenlendi.
bence dslr alacaksin.. k100d de fiyati ile hic de kotu degil hani..
aynen..yüksek bir ihtimalle dadanagast...
ben de makine almadan önce önce sony h5 ten başladım canon s3 mü yoksa kodak mı ..sonra okudum okudum ...sony r1 ağır basararken..onun da hantallığını görünce beğenmedim.ilk başlarda slr tecrübem olmasına rağmen dslr düşünmüyordum ...sadece taşıma zorlukları yüzünden...ama dadangast vb dslr aşığı arkadaşların tavsiyerininde etkisiyle ..pentax k100d aldım...ve çok mumnunum...allah sizden razı olsun
not:bence kodak p880 24mm geniş açısı sizin için çok önemli değilse(ki önemlidir) . sony h5 ,canon s3, panasonic fz30-50 daha iyiler bence(uzun örnek foto incelemerime göre)..yanlış anlaşılmasın daha iyiler derken fark dağlar kadar değil..işte küçük nüanslar..zaten bu sitedede hep bu küçük nüanslar konuşuluyor.
#ral' tarafyndan 03.11.2006 11:13:37 tarihinde düzenlendi.
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
-
-
Rusya'dan Slr Alacağım (önerileriniz)
04 Ağu. 2014, 15:45 alvinaone
9210407 Ağu. 2014, 19:57
ercan43 -
Nikon D3100 Alacağım Yardımcı Olurmusun
22 Haz. 2014, 01:49 fatihilhan7
8222726 Haz. 2014, 22:18