Fotoğrafçılık Forumları
Öneriniz Nedir ?
slm üstatlar. 40d ye ben gönlümü kaptırmış durumdayım. fiyatı biraz düşünce alıcam sizden ricam bana hangi lens ve flaş bu aleti maksimize eder ? su sporları çekicem ona göre bir lens ve flaş tavsiye ederseniz sevinirim. teşekkürler.
Valla hızlı lensler olmalı bunlar L serisi lensler olabilir en iyi kalite için flash içinse 580EX öneririm ya da Metz serisi flashlar. Hangi lens olduguna siz karar vereceksiniz ama iyi lensler makineden pahalı.
teşekkür ederim.lens fiyatlarını biliyorum. malesef yerli üretim olmadıkça biz bu lens etiketlerine mahkumuz. korkuyorum makinaları da benzinli yapacaklar diye. malumunuz piyasaya 17- 85 le çıktı bu lense 18-55 le değiştirme alternatifi sunuldu bana. yat yarışlarında broş ( yelkenlinin 90 derece yan yatması ) yakalamak önemlidir. tiff modda çekiyorum. size sorum şu harketli yerden ( bot ) hareketli cismi çeken biri bu iki lensten hangisini tercih etmeli ?
Valla ikisi de bir işe yaramaz bana sorarsanız bu işi ciddi anlamda yapacaksanız. Ayrıca Canonda TIFF modu yok sadece RAW ve Jpeg haberiniz olsun.
cevabınız için saolun.görüntü sabitleyici de yok zaten. olypus e-300 üm de bile bu 2 fonks. var. biz galiba biraz marka fanatiği olmuşuz ülkece. bana gülmeyin kesinlikle kıyaslamıyorum. şimdi çıkıp bikaç duayen ben olympusa geçtim dese site 2 .el canon nikonla dolup taşar. biz burda zuikodan falan bahsederiz. pahalı olan iyidir şeklindeki kapitalizm çığırtkanı gibi hiç objektif olmayan bi cümle objektif fiyatlarını etkiliyo tabi.
18-55 olan artık IS li. Olympus'un da lensleri ucuz sayılmaz emin olun
- 1
İlgili olabilecek konular
-
Profesyonel Fotoğraf Makinesi Öneriniz Var Mı?
26 Haz. 2018, 00:14 raceteam99
1326627 Haz. 2018, 15:53
ercan43 -
-
Düğün Çekimi İçin Kamera Öneriniz..
13 Eki. 2013, 14:51 ferhat123
6332505 Nis. 2014, 23:14
ademunal06 -
Dijital Kurgu Programı İçin Öneriniz???
20 Ara. 2013, 22:31 ilter1996
2256921 Ara. 2013, 19:24
ilter1996 -