Fotoğrafçılık Forumları
Nikon D90 Aldım
Ustalarım herkese iyi formlar diliyorum. Dün itibariyle cok fazla arastırma imkanım olmadı fakat sizin formda belirttiğiniz kriterlere göre bir tane d90 aldım. Benım ilk makınem olması sebebiyle biraz yabancıyım. Aslında cok yabancıyım desek daha iyi olur.
Üzerinde 18.55 lensle beraber geldi. İlk kullanımlar için sizlerin bana tavsiyeleri ne olur ve daha hızlı nasıl ögrenebilirim. Tesekkur ederim Saygılar.
İnternet müthiş bir arşivdir.
Öğrenmek isteyip de öğrenemeyeceğiniz birşey yok
Güle güle kullanın, keşke 18-105 vr lensli set alsaydınız.
Tesekkurler sayın utkusezer evet üzerinde öyle geldi mkıne ama 70.300 lens sipariş verdim kısmetse yakında oda gelecek. Tabi bu lensi sadece tavsiye üzerine aldım performansını geldiğinde göreceğim.
18-55 ile gelmesi enteresan bu makinenin lensi 18-105.
70-300u simdi almasaydınız daha yerinde olurdu
hayırlı olsun
Tesekkurler sayın gainjın ikinci lensi şimdi almamın ne gibi bir sakıncası olabilir?
ekstra bir lense para vermektense 18-105 kit lensle almanız daha dogru olurdu.
18-55 kısa kalabilir ancak su asamada 70-300 gibi bir lense ihtiyac duyup duymayacagınız belli degil..
Evet zaten 18.105 üzerinde gelmediği için 70.300 almak istedim. ilerleme kademesini bozacak aslında haklıısnız ama bakalım geldiğinde göreceğiz. Çokta ihtiyacım yok suan için ama fırsatları değerlendirmek için sadece.
Makinan hayırlı, ışığın bol olsun.
makinanın hayırlı ışığınız bol olsun
iyi dilekleriniz için tesekkur ederim
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
-
-
Nikon F55 Türkçe Kullanma Kılavuzu
06 Ağu. 2006, 19:27 tekin43
3323212 Nis. 2023, 13:15
sametcan97 -