Fotoğrafçılık Forumları
Nikon D80mi,canon 30dmi
arkadaşlar kararsız kaldım lütfen yardım edin?
tabiki nikon arkadaşım
bence nikon hangisi ugunsa anu al ikiside süper mainalar
30d tabiki de..
Nikon D80 kardesım
Bence git bir bak makinelerin ikisinede. Hangisini beğenirsen onu al. Sonuçta ikiside iyi bir makine. İkisininde artıları ve eksileri mevcut. Bunları açarsak bu topik olur 250 sayfa
Bak şimdiden D80 diyen var 30D diyen var...
Kafan arapsaçına döner valla..
Canonun ve nikonun objektiflerinin bir listesini bul önce. Sonra ilk etapta alabileceğin objektifleri fiyat performans olarak kıyasla. Bu makinelerin hepsi birbirinden güzel zaten. Lenslere göre uygun seçimi yaparsın...
canonun iso performansı bile yeter almak için
Ben bu makinelerin ikisinide kullandım, hatta detaylı incelemelerini bile yaptım. Şu an ikisinede sahip değilim. Marka bağımlılığım yok.
Tavsilerimde şunu yada bunu al demem genelde ama bu iki model arasında 30D daha ağır basıyor.
30D de görüntü daha temiz ve daha gerçekçi çokıyor.
30D gece çekimlerinde daha başarılı
30D ISO konusunda daha başarılı
30D focuslamayı daha hızlı gerçekletiriyor
Daha sayabileceğim diğer şeuylerde var. Sonuç olarak her iki makinede güzel ama benim tercihim 30D den yana olur.
vallaha ınsanlar kafalarına gore nıkon canon atıp tutuyorlar kendısınde ne makına varsa onu onerıyorlar
ya bır kere ılk basta d80 ıle 30d aynı klasman makınalar degıller d80 dıyorsanız canonun 400d ıle karsılastırın
30d dıyorsanız d200 le karsılastırın
xtolga
30D de görüntü daha temiz ve daha gerçekçi çokıyor.
30D gece çekimlerinde daha başarılı
30D ISO konusunda daha başarılı
30D focuslamayı daha hızlı gerçekletiriyor
Daha sayabileceğim diğer şeuylerde var. Sonuç olarak her iki makinede güzel ama benim tercihim 30D den yana olur.
- 1
- 2