Fotoğrafçılık Forumları
Nikon D40,d80,d70
çok kararsız kaldım eğer bunlar hakkında bilgisi olan varsa yardım edebilirmi bana gazetecilikde okuyorum..fotografçlık dersi görüyorum ve çok kararsız kaldım..
merhaba başarılar dilerim eger bütcen uygunsa d80 [>:D
Bu üçü dışında birşey düşünmüyosan tabii ki aralarında en üstün olan d80 fazla düşünecek bi konu yok kanımca..Neden dersen forumda kısaca araştırma yapman yeterli olacaktır..
hangi lensleri alabileceksin janeS?.. d80 olursa mesela hangi lensi alabileceksin, d40 olursa hangisi? veya d70s ile?..
........
çok araştırdım forumlardada d80 aklıma yattı ama stoklarda kalmamış sadece kit veriyolar lensi yok vede o halde bile çok pahalı çantası tripot da eklenince 1gb hafıza kartı baya bi fiyat tuttu.d40 aldım ayırttırdım yane salı günü alcam elime geçicek..kötü bi seçim olduğunu düşünmüyorum
Hayırlı olsun, güle güle kullan, darısı başımıza. (Bugün dördüncü güle güle kullan, mesajım oldu, helal size...)
çok teşekkür ederim
Bende böyle bir makina almak istiyorum ama kafama takılan küçük bir soru var. O'da; D40 basit bir makina imajı veriyor, keza D80 içinde fikrim değişmiyor. Fakat D70s gördüğümde onun farklı olduğunu düşünüyorum, çok kaliteli ve çok profesyönel bir izlenim verdiğini düşünüyorum. Bunlar D70s çektiği fotoğraflara bakarak da düşünülebilir. Ve makinalar birbirlerinden çok farklı fiyatlarda olduğu gibi görünsede pek öyle olmuyor. Çünkü sadece gövde fiyatları ile ilgilenirseniz, aslında aralarında çk büyük fiyat farkları olmadığı görülebilir. Fark kendi üzerinde lensin ne olduğudur. Örneğin, d40-d50-350d-400d üzerinde verdiği lensler 50$ lensler. Fakat D70s ve D80 üzerindeki lensler daha pahalı hemde çok daha pahalı lensler. Bunlar kritik pazarlama stratejisi diye düşünüyorum.
Ben dün aldım nikond40.istersen burayı bi incele
http://www.nikondigital.com/main.html linkini gider ve sayfada watch and learn digitutor u tıklarsanız temel fotoğrafçılık bilgileriyle birlikte d40 ın tasarım fonksiyon ve kullanım şeklini seyredebiliyor ve dinliyebiliyorsunuz....
FAYDALI OLDUYSA NE MUTLU
İlgili olabilecek konular
-
-
-
-
-
-
-
Nikon F55 Türkçe Kullanma Kılavuzu
06 Ağu. 2006, 19:27 tekin43
3328412 Nis. 2023, 13:15