Fotoğrafçılık Forumları
Nikon D40 800$ Garantili
Merhaba arkadaşlar
Nikon D40'ın, 800 Dollar'ın altında satıldığı biryeri, duyan ve de görenlerin (türkiye de) insaniyetlik namına buraya yazmaları ria olunur .
Teşekkür ederim.
Siz Pentax'daki SR yi acemilere yakıştırıyosunuz ya satıcının gazına gelerek... Dolayısi ile SR tercih etmediğiniz için kendinizi usta olarak görüyor olmalısınız ona ithafen yazdım.Özel mesajınızla alakası yok! sadece buradan merak ettiğinizi özelden niye soruyosunuz onu anlamadığımı belirttim.
Peynir işine girip köşeyi dönücem "Nikon peynirleri"
Satış patlaması garanti!
yanında canon zeytinide eklersen cironu ikiye katlarsın
"yanında canon zeytinide eklersen cironu ikiye katlarsın"
Burgman çok zekice ortak yapalım bu işi hatta kutuların içine peynir yada zeytin koymamıza gerek yok markası yeter!
Ne de olsa o bir Nikon!
#dilaver61' tarafından 11.01.2007 14:26:34 tarihinde düzenlendi.
yaparız yaparız.nikon ve canonu görünce (nede olsa nikon ve canon)balıklama atlarlar
USTASINA SORAR ÖĞRENİRİZ
uzağa gitmeye gerek yok siz varsınız ya
merhaba bugun uye oldum dun
nıkon D 40 aldım hıc de ole ucuza mal olmadı
amatörum
güle güle kullan journalelf.kaça maloldu
Hoşgeldin journalelf makinen hayırlı uğurlu olsun sana yardım etmek isterdik ama bizler Steadyshot ve Shake reduction denilen gövdene sarsıntı önleme sistemine sahip Sony ve Pentaxlar kullanan zavallı acemileriz
Dilaver ustamız sana her konuda yardımcı olacaktır. 3 aya kalmaz D40 la mükemmel kata çizmeye başlarsın.
(dostum journalelf söylediklerimi üzerine alınma hepsi şaka! hararetli bir tartışmanın içine düştün. makine bahane olay sende biter.)
İlgili olabilecek konular
-
-
Nikon F55 Türkçe Kullanma Kılavuzu
06 Ağu. 2006, 19:27 tekin43
3321712 Nis. 2023, 13:15
sametcan97 -