Fotoğrafçılık Forumları
Nikon D3100 18-105 Vr
büroteknik diye bi internet sitesinde nikon d3100 18-105 vr 1380 tl.çok uygun geldi bana fiyat.bende hemen aldım.sizce bu fiyat nasıl doğru bi tercihmi?
bu arada ürün 2 yıl türkiye resmi garantili diyo.anladığım kadarıyla spot falanda değil
merhaba,
garantili olarak sadece gövde ona yakın fiyatlara gelmişken, makine elinize ulaştıysa ve bir aksilik yoksa iyi bir fiyat tabii ki.
selamlar.
D3100 , 18-55mm kit lens ile genelde satılır ; 18-105mm ile olması sonradan birleştirildiğine biraz işaret gibi . Bilmem orijinal lens+makina beraber standard kit kutusunda mı geldiler.
İsterseniz PhotoMe adlı programı indirip , onunla bir fotoğraf açıp makinanın kaç çekim sayısında ( shutter count ) olduğuna bir bakın - içiniz rahat etsin diye...
ohtar'ın dediği gibi...çok çok ucuz...
valla ürünü aldım.yarın kargoya verilse haftaiçi gibi ulaşır tahminen.inşallah bi sıkıntı çıkmaz.çünkü fiyat çok ucuz.bide 2 yıl türkiye disbiritör garantili demiş.bakalım ürün elime geçtiğinde yorum yaparım.herkese ilgi ve alakası için teşekkürler.
merhaba,
estafurullah, sayın paperman' in dediği gibi ayrı ayrı gelmesi muhtemel, galince yine bir bakın sağına soluna, çekim sayısına, garanti kartına, hayırlısı olsun.
selamlar.
gelsin de isterse ayrı ayrı kutusuz gelsin.
18-105 ile fiyat cok iyi
- 1
İlgili olabilecek konular
-
-
Nikon F55 Türkçe Kullanma Kılavuzu
06 Ağu. 2006, 19:27 tekin43
3322912 Nis. 2023, 13:15
sametcan97 -