Fotoğrafçılık Forumları
Nikon D300s
Merhabalar Nikon D300S Almayı Düşünüyorum D90 Alıcaaktım Bunu görünce vazgeçtim sizce hatamı yaptım:S
Valla bütçen varsa al
Tabi bu birz bodoslama yorum ama çok güzel makine 300s ama beklentine göre gedreksizde olabilir.
Fiyatlarına baktim 3bin 4bin arası sanırsam yanlısmıyım :S
hocam 300s 90 dan daha iyi paran yetiyosa alınacak makine
Peki abilerim arkadaslarım Fiyat 3bin 4bin arasında sanırsam dime?
öledir 3-4 arası alabilirsin
Peki ilginiz için çok teşşekür ederim
bi arkadaşımın çok temiz bir d300s makinası var.
d700 aldığı için satışa çıkardı.
2650 tl fiyat istiyor.. sıfır almak yerine temiz ikinci el de alabilirsin.
Önceden tecrübeniz varsa D300s alın. Eğer bu ilk makineniz olacaksa D300s ye fazladan bir sürü para vermeye değmez.
Makineyi 0 almak istiyorum kimse yanlıs anlamasın kimsenin makinesini yargılamıyorum
Evet Tecrübem Var D90'Da kullandım arkadasımın vardı dıs cekimleri cok hosuma gidiyor Canon 1000D Var suandada allah insallah ilerde nasip edersede bu isi yapmak istiyorum
her iki makinayıda kullandım .eğer hızlı bir makina istiyorsanız d300s alabilirsiniz ancak d90 d300s kadar hızlı olmasada imaj kaliteleri bakımından aralarında pek fark yoktur .sonuçta her ikiside 12 mp'lik aynı sensöre sahiptirler .bir kaç değişik özellikle birlikte aralarında auto focus sistemi ve hız farkı vardır . genel olarak kuş veya hareketli cisimler çekmiyorsanız d90 size fazlasıyla yeter derim .özellikle 18-105 kit lensiyle birlikte çok uyumludur extradan lens değiştirmenize gerek bile yoktur ...
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
-
-
Nikon F55 Türkçe Kullanma Kılavuzu
06 Ağu. 2006, 19:27 tekin43
3326512 Nis. 2023, 13:15
sametcan97 -