Fotoğrafçılık Forumları
Nikon D3 Ün Acı Sınavı
http://www.youtube.com/watch?v=3hjBv9wYOEE&feature=related
youtube kapandığına göre
buyurun ;http://rej8233.multiply.com/video/item/6
#egemen-' tarafından 05.05.2008 18:51:15 tarihinde düzenlendi.
#egemen-' tarafından 06.05.2008 00:04:16 tarihinde düzenlendi.
hocam keşke youtube açık olsaydı diğer videolarıda izleyebiseydiniz vatandaş resmen d3 ile duvara çivi çakıyor ve yüksekten yere atıyor
özürlü herif
ve her testten sonra makina hala keleş gibi ötüyor
#egemen-' tarafından 06.05.2008 00:40:41 tarihinde düzenlendi.
yutub kapalı olduğu için sözkonusu videoları izleyemedim.
egemen yalnız ne kadar psikopatlık yapılırsa yapılsın önemli olan makinenin mekanik ses çıkartması değilki..
güzel fotoğraf çekip çekmemesi..
hani diyorum zaten bir şekilde elektronik aksamı rahmetli olmuş ama mekanik zırzıvatı çalışan bir makine kullanılıyor olabilir mi?
mükemmel tebrik etmeklazım ama gerçekten içim sızladı bu makinaya bunlar yapılırmı
ferhat bey bu makinayı bu testlerden geçirdikten sonra fotograf çekiyor ve fotografıda gerçek boyutuna alıyor sonuç mükemmel
ama size katılmıyorumda diyil sonuç olarak makinada bağzı dijital aksamalar olabilir bence bu testler sonucunda o sesin çıkması makinanın bağara bağara ben burdayım dediğini gösteriyor
Bu pisikopatın isim ve adresini bulabilirmiyiz acaba gidip aynı şeyleri onun üzerinde denemek istiyorum.
bu testi yapıcak param yok
Ne ihtiyaç varki böyle saçma bir teste...
olayın arka planını bizim videoyu izlediğimiz gibi olduğunu sanmıyorum bu işte reklem kokusu var ve bunu yapan arkadaşın ne kadar para ile ödüllendirildiğini belki tahmin bile edemiyiz .başarılı bir fotograf çekin ve dünya çapında derece alın ve basında bununla az ilgilensin bunun sonucunda nikon firmasının sırtınıza yada yakanıza yapıştıracağı nikon amblemi ile hayatınız bir ömür boyu kurtulabilir.
anı konu aynı linkler dslr satın alma bolumundede var..
orda yazdım yorumumu nedense birileri rahatsız oldu. e burdaki yorumları okuyorum aynı..
kimse rahatsız olmuyor enteresan bir durum.
orası biraz güneye yakın ondandır...
İlgili olabilecek konular
-
Instagram Hesabını Silme Güncel Anlatım 2024
21 Eyl. 2024, 12:46 prodersler
018921 Eyl. 2024, 12:47
prodersler -
-
Fotoğrafın Geleceği: Bugünüm Var mı Ki, Yarınım Olsun!
04 Ara. 2023, 21:07 miratcenk
074304 Ara. 2023, 21:08
miratcenk -
Bugün: Canlı Yayın - Kim İpler Ara Güler'i?
16 Kas. 2023, 12:48 miratcenk
065516 Kas. 2023, 12:49
miratcenk -