Fotoğrafçılık Forumları
Nikon D2x mi D300 Mü
Selamlar
Yaklaşık 2 yıldır D200 kullanıyorum.Ve artık makinemi yenilemek istiyorum.Çok az kullanılmış yeniye yakın bir D2x mi ,yoksa sıfır bir D300 mü karar veremiyorum.Bir tarafta daha yeni teknolojinin ürünü var , diğer tarafta bir önceki neslin kralı var.Karşılaştırmakta ve karar vermekte yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.
Sorunuza cevap veremeyeceğim ama siz sitenin çok eskilerindenmişsiniz.
Keşke D3 alabilseniz diyorum ben.
Keşke ... D3 zaten tartışılmaz olan şık.Bütçe uygun olsa haller gerçek olur o zaman
bence daha yeni teknolojiye sahip d300..çünkü d300 barındırdığı her özelliği ile daha yeni ve daha üstün bir teknolojiye sahip..
ikisi de 1.5x çarpan sonuçta, aynı kategori sayılırlar, D3 mü deseniz tabi ki tek seçenek o olurdu ama burda ben olsam D300 tercih ederdim, sonuçta arada 4 senelik bir teknoloji farkı var. D300'e grip takarsınız D2x görüntüsünü de yakalar
Zaten D200 üde grip ile kullanıyorum.Dikey kadrajda makine tutma kolaylığı ve alışkanlığı var.Fakat sadece grip takmakla olay bitmiyor.
tabi ki öyle, o işin şakası.
şahsi fikrim kesinlikle D300 derim.
bazıları d200 den d300 e gecilmez gibi ifadeler kullanıyor, ama d300 her haliyle d200 den bambaska bir makina.
12 mp lik cmos sensörü
3 inc ekranı (ki inanılmaz güzel bi çözünürlükte)
grip desteği ile 8 fps vs ucmus bir alet.
- 1
İlgili olabilecek konular
-
-
Nikon F55 Türkçe Kullanma Kılavuzu
06 Ağu. 2006, 19:27 tekin43
3321212 Nis. 2023, 13:15
sametcan97 -