netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Netfotoğraf Pentax K10d Ürün İncelemesi

Uyarı

1. Forumda yazılan mesajlardan tamamen üye sorumludur.
  2. T.C. yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar foruma gönderilemez.
  3. Konu açmadan önce forumu aramanız önerilir. Bir birinin benzeri konular silinecektir.
  4. Konunuzu, ilgili ve sadece tek bir bölüme açın.
  5. Konunuzun başlığını, sorunuzla ilgili özet bir cümle olarak belirtin. "Acil..., yardım.., buraya bakın..., makine alacam kararsız kaldım..." şeklindeki konular silinecektir.
  6. Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz.
  7. Site tanıtımı, reklam, satış ve satın alma ilanı şeklindeki mesajlar silinecektir.
  8. Özel mesaj sistemi ya da mail üzerinden dosya ve bilgi paylaşımı talebi içeren mesajlar silinecektir.
  9. Programların crack ve seriallerini dağıtmak, crack, warez, hack benzeri sitelerin tanitimi kesinlikle yasaktır.
  10. Telif hakları kanunu kapsamında; kullanma klavuzu, görüntülü belge veya dökümanların yayınlanması, bu belge ve dökümanları barındıran sitelere link verilmesi kesinlikle yasaktır.
  11. Herhangi bir kullanıcının kişisel bilgilerini yayınlamak ve özel mesaj sistemindeki bir konunun foruma taşınması kesinlikle yasaktır. Rahatsız edici mesajları olduğunu düşündüğünüz üyeyi site yönetimine bildirin.
  12. Foruma konu açan ve cevap yazan her üye yukardaki kuralları kabul etmiş sayılır, aksi davranışlar üyelik iptaline neden olur.

Tarih: 12 Ocak 2007, 15:11 - İp: 85.***.**7.152
nicolayy
nicolayy (üye)
İstanbul / Amatör

teşekkürler gerçek arkadaş

Tarih: 15 Nisan 2007, 00:28 - İp: 88.***.**9.234
yigitguc
yigitguc (üye)
Ordu / Amatör

realfriend,problem ilk günden beri var fakat ben yeni farkediyorum..şöyleki makineyi aldıktan sonra uzunca bir süre jpeg çektim ve jpeglerde kalite düşüklüğünden dolayı
crop yapıp çok dikkatli bakınca anlaşılıyor ama acemilik anlamadım.yaklaşık 20 gündür durumun farkındayım.raw çekimlerde makinenin performansı mükemmel olduğu için crop yaptığımda bu flu hatası kabak gibi ortaya çıkıyor.
bence de objektifi değiştirmeleri lazım.herhelde bu lensin önündeki boşluk alınamaz üretim hatası olarak düşünüyorum.
o kadar şanssızım ki..birde antalyada yaşıyor olmam burada servis olmaması..şimdi servise yollayacam bişeyi yok çalışıyor deyip geri yollayacaklar.yok yok bu lens yapışır bana en az 350-400 ytl zararım var bittim ben..

Tarih: 15 Nisan 2007, 00:32 - İp: 88.***.**7.215
realfriend
realfriend (üye)
İstanbul / Meraklı

yigitguc, öyle deme birader ya dediğim gibi bence Bükey'le bir konuş, olmadı servisle konuşursun. Bir dene yahu, hemen karamsar olma lütfen. Tamam biliyorum, Antalya'dasın ama bunları yapmadan da hayıflanman doğru değil.

Tarih: 15 Nisan 2007, 00:45 - İp: 85.***.**1.233
yigitguc
yigitguc (üye)
Ordu / Amatör

realfriend çok teşekkür ederim teselli için..

ben arasfoto dan almıştım önce aras fotoyumu arasam acaba?

bu gibi durumlarda nasıl bir prosedür izleniyor?

Tarih: 15 Nisan 2007, 00:55 - İp: 88.***.**7.215
hsnysl
hsnysl (üye)
İstanbul / Meraklı

Tarih: 15 Nisan 2007, 01:21 - İp: 85.***.**4.186
hsnysl
hsnysl (üye)
İstanbul / Meraklı

Tarih: 15 Nisan 2007, 01:29 - İp: 85.***.**4.186
ozguradam
ozguradam (üye)
Bingöl / Amatör

bu gün hafta sonu olduğu için makinemle ilk fotoğraflarımı çektim

%100 crop

Tarih: 15 Nisan 2007, 01:33 - İp: 85.***.**6.108
hsnysl
hsnysl (üye)
İstanbul / Meraklı

Tarih: 15 Nisan 2007, 01:36 - İp: 85.***.**4.186
amati
amati (üye)
İstanbul / Amatör

Arkadaşlar merhaba.Yeni makine alanlara hayırlı olsun dedikten sonra,yüklenen fotoğrafların hepsi çok güzel demek isterim.Ellerinize sağlık.
Fuardan bir kare.Samsung standı.Binanın cam çatısından gelen doğal ışık ile elde flash sız çekildi.Hiçbir müdahale yok.Raw ve 50mm 1:1.4 lens f:5.6 1/125 iso100

#amati' tarafından 15.04.2007 01:41:12 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 15 Nisan 2007, 01:40 - İp: 88.***.**9.213
hsnysl
hsnysl (üye)
İstanbul / Meraklı

Tarih: 15 Nisan 2007, 01:40 - İp: 85.***.**4.186