netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Netfotoğraf Pentax K10d Ürün İncelemesi

Uyarı

1. Forumda yazılan mesajlardan tamamen üye sorumludur.
  2. T.C. yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar foruma gönderilemez.
  3. Konu açmadan önce forumu aramanız önerilir. Bir birinin benzeri konular silinecektir.
  4. Konunuzu, ilgili ve sadece tek bir bölüme açın.
  5. Konunuzun başlığını, sorunuzla ilgili özet bir cümle olarak belirtin. "Acil..., yardım.., buraya bakın..., makine alacam kararsız kaldım..." şeklindeki konular silinecektir.
  6. Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz.
  7. Site tanıtımı, reklam, satış ve satın alma ilanı şeklindeki mesajlar silinecektir.
  8. Özel mesaj sistemi ya da mail üzerinden dosya ve bilgi paylaşımı talebi içeren mesajlar silinecektir.
  9. Programların crack ve seriallerini dağıtmak, crack, warez, hack benzeri sitelerin tanitimi kesinlikle yasaktır.
  10. Telif hakları kanunu kapsamında; kullanma klavuzu, görüntülü belge veya dökümanların yayınlanması, bu belge ve dökümanları barındıran sitelere link verilmesi kesinlikle yasaktır.
  11. Herhangi bir kullanıcının kişisel bilgilerini yayınlamak ve özel mesaj sistemindeki bir konunun foruma taşınması kesinlikle yasaktır. Rahatsız edici mesajları olduğunu düşündüğünüz üyeyi site yönetimine bildirin.
  12. Foruma konu açan ve cevap yazan her üye yukardaki kuralları kabul etmiş sayılır, aksi davranışlar üyelik iptaline neden olur.

Tarih: 12 Ocak 2007, 15:11 - İp: 85.***.**7.152
ozguradam
ozguradam (üye)
Bingöl / Amatör

heredot teşekkürler.85 ytl ye aldım.hepsiburada comdan.12 ay taksitli fiyatı.daha ucuza bulunabilir diye düşünüyorum

Tarih: 5 Nisan 2007, 22:52 - İp: 85.***.**6.108
onixon
onixon (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

hayırlı olsun eline geçenlere.
superkedi :D

Tarih: 5 Nisan 2007, 23:02 - İp: 85.***.**2.95
as
as (Üye)
İzmir / Doğa Fotoğrafçısı

onixon süper kediyi nasıl yakaladın öyle.Uçarken.

Lazut neler yapıyorsun. Zor değilmi beklemek.
Boşver nasılsa Pazarbeyden önce makinana kavuşacaksın.

Tarih: 5 Nisan 2007, 23:20 - İp: 88.***.**9.69
sdtyrdkn
sdtyrdkn (üye)
Bursa / Meraklı

g ü l e o y n a y a

hayat yokuşuna tırmanırken, güle oynaya..

köprülü kavşak inşaatında çalışan bir işçi, sert ışık altında çalışıyor. yoruluyor ama neşe dolu gözleri..

gülerek tırmanıyor zorluklara inat..
işine sarılıyor..

Tarih: 5 Nisan 2007, 23:32 - İp: 85.***.**0.10
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Svgili Adnan bey zor olmaz mı beklemek..Daha s2 ile fotgraf motograf çekmeye çıkmıyorum.Ve bir de serbest kürsüye takılıyorum.Son günlerde biraz kaşındım da..Dur bakalım kim kaşıyacak bizi
ya arkadaşlar lowapro 3 küçük mü gelir bana..Eğer öyle ise 7 gün dolmadan iade edeyim bari..

Tarih: 5 Nisan 2007, 23:36 - İp: 88.***.**0.45
onixon
onixon (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

bende çanta unomat photokina2006 var yağmurluklu ,30-35 gaymeye almıştım,tam net unuttum.tek renk kalmış diye ucuza kapattım :d

gövde(70-300 tele) + ex.lens + birde mini 50mm/ piller,şarj aleti,hafıza kartları ,lens temizleme gereçleri,sığıyor içine çok şık diye aldım valla

sdtyrdkn SB lrt iyi gidiyor

#onixon' tarafından 05.04.2007 23:44:01 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 5 Nisan 2007, 23:40 - İp: 85.***.**2.95
bitpire
bitpire (üye)
İstanbul / Amatör

Lazut;

Bende Lowepro Nova2 var, Nova3'ten daha küçük. İçine K100d,17-70,70-300, 50mm lensler, 8 adet yedek kalem pil, kutusunda bir adet polarize filtre, bir adet grad filtre ve holder, hava pompası, lens pen, lens temizleme sıvısı ve bezi,iki yedek sd kart, tripod,lens kapakları, USB kablosu sığdırıyorum.

Tarih: 5 Nisan 2007, 23:48 - İp: 86.***.**4.189
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Oooo hoh..O zaman çok iyi bitpire..2 ye sığıyorsa bunların hepsi 3 hayda hayda sığar.Teşekkürler

Tarih: 5 Nisan 2007, 23:54 - İp: 88.***.**0.45
endorf
endorf (üye)
Ankara / Amatör

süper makro'cu amatiye bir oy da benden. %50 ile önde.

Tarih: 6 Nisan 2007, 00:01 - İp: 88.***.**1.107
elendil
elendil (üye)
Ankara / Amatör

iyi geceler. cvplar için teşekkür ederim.. sanırım 75-300 den uzak dursam daha iyi olacak şimdilik. bu arada tam 2 objektifli kiti alayım bari derken ayırabileceğim miktar arttı bir parça. fazla deil pek ama 2.500 ytl civarında objektif önerilerinizi bekliyorum (body dahil tabiki).
bu arada ozguradam hayırlı olsun makine. güle güle kullan.
sayın hamsikoy haklısınız ama 300 sayfayı ztn fotoğraflara bakarken incelemiştim. fakat fiyat aralığımda bir fikre rastlayamadım. varsa ve göremediysem affedin.

Tarih: 6 Nisan 2007, 01:26 - İp: 81.***.**7.216