netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Netfotoğraf Pentax K10d Ürün İncelemesi

Uyarı

1. Forumda yazılan mesajlardan tamamen üye sorumludur.
  2. T.C. yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar foruma gönderilemez.
  3. Konu açmadan önce forumu aramanız önerilir. Bir birinin benzeri konular silinecektir.
  4. Konunuzu, ilgili ve sadece tek bir bölüme açın.
  5. Konunuzun başlığını, sorunuzla ilgili özet bir cümle olarak belirtin. "Acil..., yardım.., buraya bakın..., makine alacam kararsız kaldım..." şeklindeki konular silinecektir.
  6. Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz.
  7. Site tanıtımı, reklam, satış ve satın alma ilanı şeklindeki mesajlar silinecektir.
  8. Özel mesaj sistemi ya da mail üzerinden dosya ve bilgi paylaşımı talebi içeren mesajlar silinecektir.
  9. Programların crack ve seriallerini dağıtmak, crack, warez, hack benzeri sitelerin tanitimi kesinlikle yasaktır.
  10. Telif hakları kanunu kapsamında; kullanma klavuzu, görüntülü belge veya dökümanların yayınlanması, bu belge ve dökümanları barındıran sitelere link verilmesi kesinlikle yasaktır.
  11. Herhangi bir kullanıcının kişisel bilgilerini yayınlamak ve özel mesaj sistemindeki bir konunun foruma taşınması kesinlikle yasaktır. Rahatsız edici mesajları olduğunu düşündüğünüz üyeyi site yönetimine bildirin.
  12. Foruma konu açan ve cevap yazan her üye yukardaki kuralları kabul etmiş sayılır, aksi davranışlar üyelik iptaline neden olur.

Tarih: 12 Ocak 2007, 15:11 - İp: 85.***.**7.152
ozguradam
ozguradam (üye)
Bingöl / Amatör

valla lazut hocam bana lensin ellerinde olduğunu söylediler.siparişi verdim 1200 km ye 2 gün sonra elime ulaştı.süper hızlılar yani.

Tarih: 30 Mart 2007, 00:27 - İp: 85.***.**6.108
onixon
onixon (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

istanbulda değilmisin

50-135'in boyu hakkında bilgi :D

16-50

yeni broşür

#onixon' tarafından 30.03.2007 00:42:22 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 30 Mart 2007, 00:31 - İp: 85.***.**3.234
ozguradam
ozguradam (üye)
Bingöl / Amatör

bingölün adaklı ilçesinde görev yapıyorum.sırf istanbulda olmadığım için aldığım ürünlere tahminen 200-250 milyon fazla veriyorum

#ozguradam' tarafından 30.03.2007 01:28:49 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 30 Mart 2007, 01:21 - İp: 85.***.**6.108
asinan
asinan (üye)
Sakarya / Amatör

Alette çok deli durmuş makinada ya beklesemmi acaba. Ama 2 ay var daha ya gelmesine. Bide en az 1700ytl falan olur tahminim.

Tarih: 30 Mart 2007, 01:44 - İp: 88.***.**8.62
onixon
onixon (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

bir yerden para geçerse DA* 16-50'yi kapatırım.18-55'ide hayrına iyi fiyata satarım.

Tarih: 30 Mart 2007, 02:32 - İp: 85.***.**3.234
sdtyrdkn
sdtyrdkn (üye)
Bursa / Meraklı

ARKADAŞLAR 18-55 KİT LENSİ HOYA UV FİLTREYLE BERABER SATMAYI DÜŞÜNÜYORUM. 24ocakta aldım makinayı, herhangibir problemi yok, tertemiz kullandım, sıfır gibi.. ihtiyaçtan satılık yani

arasfoto'da
sıfır tek fiyatı: 215 EURO + kdv = 258 €
k10d body ile 18-55li kit farkı 127€ + kdv = 150 €

iyi bi fiyat gelirse satmayı düşünüyorum.
ilgilenenlere duyrulur.

#sdtyrdkn' tarafından 30.03.2007 04:16:29 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 30 Mart 2007, 03:45 - İp: 85.***.**2.239
melrock
melrock (üye)
İstanbul / Amatör

arkadaşlar bundan 1 ay önce istanbul sirkeci'de bile hiç bir yerde bulunmuyordu k10d. ama geçen hafta sonu gittiğimde bir kaç mağazanın vitrininde vardı. bende artık piyasada stok sıkıntısı giderilmiş diye düşünmüştüm. ama görüyorum ki hala varmış böyle bir sıkıntı. yalnız dediğim gibi bir kaç mağazanın vitrininde var. ben örneğin hayyam çarşısında Metrofotoğraf'da, Klas Foto'da ve Aras Foto'da gördüm. istanbul'da oturanlar direkt hayyam çarşısına giderlerse mutlaka stoklarında olan ve satan bir mağaza bulurlar diye düşünüyorum. şehir dışındakiler ise örneğin http://www.metrofotograf.com sitesine bakabilirler. ama sipariş verecekseniz mutlaka telefon açıp sorun stokları.
Sigma 17-70 ise haftalardır bulunmuyor piyasada. ne spot ne de garantili. sürekli haftaya deyip duruyorlar. böyle diye diye neredeyse 1.5 ay geçti. çok sinir edici bir durum aslında.

Tarih: 30 Mart 2007, 08:47 - İp: 81.***.**7.88
ironsailor
ironsailor (üye)
İstanbul / Amatör

Doğrudur, 2 gun önce Hayyam a gitiştim elimdeki eski lensleri satabilirmiyim diye bakınmak için, orada vitrinlerde K10d duruyor. Sadece fiyatta değişiklik olmuşmu diye Klas foto ya sordum.Peşin 1100E dedi (kdv dahil)18/55 lik kit lensle.Pazarlık edilse daha aşagı alınabilir geldi bana.
Sigma lenslere gelince ben butun alacaklarımı Singapur dan ısmarladım (pentax lens olarak)o nedenle oradaki dükkanlarlada direk temastayım internet üzerinden (yanlış anlasılmasın bir arkadaşım alıp getirecek). Orada bile Pentax için Sigma lens isteyince 3/4 hafta öncesinden ısmarlamanız gerekiyor. Spotta yuk bir coğu.Sanırım herkes hazırlıksız yakalandı mal yetiştirmekte zorlanıyorlar.

fiyat listesinin altına aynen şunu yazmışlar."Sigma Lenses needs indent order around 3-4 weeks subject to factory availability"

herkese bol ışıklı günler

Tarih: 30 Mart 2007, 13:26 - İp: 212.***.**2.44
as
as (Üye)
İzmir / Doğa Fotoğrafçısı

Arkadaşlar bugün Bükey fotoğrafçılık ile görüştüm.
K10D ler gelir gelmez tükendiği için şuan makina bulmakta sıkıntı yaşayabilir veya bu sıkıntıdan dolayı olan yerlerde de biraz pahalıya satılıyor olabilir.Ancak önümüzdeki hafta epey bir miktar K10D geliyormuş.
Ayrıca pentax objektif ve pentax uyumlu sigma objektiflerde de yurt dışındaki fazla taleplerden dolayı ithalatta istenen miktarda ürün getirtilemiyor.
Objektif sıkıntısıda da pentax ve sigma için kısa sürede çözümlenecek diye bilgi aldım.

Pentax ve Sigma ironsailor dediği gibi K10D nin gördüğü yağun talep yüzünden herhalde hazırlıksız yakalandılar.
Ama sonuçta talebi bu kadar fazla olan bir makinayıda 1-2 hafta daha beklemeye değer.

Tarih: 30 Mart 2007, 16:43 - İp: 88.***.**9.96
realfriend
realfriend (üye)
İstanbul / Meraklı

Arkadaşlar, melrock'ın dediği gbi Klas foto. metrofoto ve bükey fotoda makineler mevcut. İnternet sitelerinden de bakabilirsiniz.Sigma objektif konusuna gelince Amerika'da bile bu sıkıntı vardı bu yüzden ben de objektifleri Japonya'dan getirtebildim. Bilginiz olsun...

Tarih: 30 Mart 2007, 17:21 - İp: 212.***.**7.114