netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Netfotograf Pentax K100d Test:

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız ikinci makina Pentax K100D nin incelemesi ISO test fotoğrafları haric tamamlanıp kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık bir aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) arkadaşımıza ve desteğinden ötürü Dadanagast (İlker) arkadaşımıza sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K100D ürün inceleme sayfasına Burayı Tıklıyarak ta ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

NOT: Iso test fotoğrafları daha sonra ilave edilecek ve buradan sizlere duyurulacaktır.

#netfotograf' tarafından 25.12.2006 16:47:19 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 25 Aralık 2006, 16:45 - İp: 88.***.**0.132
weary
weary (üye)
İstanbul / Amatör

Ayrıca eğer giden olursa yol üzerinde küçükkuyu-altınoluk arasından çıkılan ve yaklaşık 6km süren başdeğirmen şelalesini,

yine akçay-edremit arasından zeytinli köyünden yaklaşık 5km çıkılan hasanboğuldu ve sütüven şelalelerini görmenizi ve burada çivi gibi sularda biraz yüzmenizi tavsiye ederim.

Saygılar....

Tarih: 10 Temmuz 2007, 21:46 - İp: 88.***.**6.147
onixon
onixon (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

güzel bir güzergah şelaler için mart ayı tercihim olur =)

Tarih: 10 Temmuz 2007, 22:12 - İp: 88.***.**8.236
bitpire
bitpire (üye)
İstanbul / Amatör

Ayvalık güzeldir. Dalış sporuyla ilgilenenler için de tavsiye ederim. Türkiye'de sualtı florası en zengin yerlerden birisidir. Özellikle kırmızı gorgon mercanları bildiğim kadarıyla Türkiye'de sadece Ayvalık'ta var.

Ben şimdilik bir Gelibolu fotoğrafı yükleyeyim.

Tarih: 10 Temmuz 2007, 22:27 - İp: 86.***.**9.216
onixon
onixon (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

tek fotoyla bitmez gelibolu :D daha çok çıkacaktır ,öle tahminim

Tarih: 10 Temmuz 2007, 22:42 - İp: 88.***.**8.236
realfriend
realfriend (üye)
İstanbul / Meraklı

bitpire abimiz azar azar yükler fotoları Serkan

Tarih: 10 Temmuz 2007, 22:45 - İp: 85.***.**9.237
bitpire
bitpire (üye)
İstanbul / Amatör

Doldurun ,doldurun. Hadi bir tane daha yükleyeyim bari. Fazla çekemedim. Bu hafta tekrar gidiyorum. Bakalım belki bu sefer birşeyler çıkar.

Tarih: 10 Temmuz 2007, 23:08 - İp: 86.***.**9.216
as
as (Üye)
İzmir / Doğa Fotoğrafçısı

Arkadaşlar fotoğraflarınızın exif bilgilerini tam olarak görebileceğiniz ücretsiz bir program PhotoMe.

Gördüğünüz exif değerleri BURADA

Programı ücretsiz indirebileceğiniz link BURADA

Exiflerde kameranızın çekim anındaki sıcaklığından seri numarasına kadar herşeyi görmeniz mümkün.

#as' tarafından 11.07.2007 21:47:37 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 11 Temmuz 2007, 21:42 - İp: 88.***.**2.120
bitpire
bitpire (üye)
İstanbul / Amatör

Az önce baldızım aradı New York'tan. Şu anda Adorama'daymış. Gitmeden önce Af 50 1.4 ve Af 360Fgz Flaş siparişi vermiştim. İkisini 411 Usd'a alıyorum. Aslında 50 Usd rebate var ama hafta sonunda döneceği için onu alamıyoruz. Sağlık olsun. Gitmeden önce ne aldırsam diye çok düşündüm. Hatta bir ara K10d'ye upgrade etmek bile geçti aklımdan. 750 Usd. Ama sonradan gereksiz olacağına karar verdim. Bu saatten sonra ancak Full Frame'e upgrade etmek lazım dedim kendi kendime. Sigma 10-20 ve 12-24 takıldı aklıma bir ara. Ama çabuk toparladım. Hemen sıyrıldım bu kötü düşüncelerden. Aldıklarım çok mu gerekliydi. Değildi tabii ki ama Amerika'dan da hiçbirşey aldırmamak olmazdı. Mf 50 1.7 lensim de açığa çıkmış oldu böylece. İsteyen olursa aldığım fiyattan 50 liraya veririm. Çok temiz bir lens.

Tarih: 11 Temmuz 2007, 23:27 - İp: 212.***.**1.172
weary
weary (üye)
İstanbul / Amatör

Valla resim gece elde çekildi. Ve biraz rüzgar vardı o nedenle net bir resim değil ama sanki bitpireyle aynı yerdemi durmuşuz nedir. :D:D:D:D

Tarih: 13 Temmuz 2007, 10:49 - İp: 88.***.**0.171
weary
weary (üye)
İstanbul / Amatör

sanırım şimdi oldu

Tarih: 13 Temmuz 2007, 10:51 - İp: 88.***.**0.171