netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Netfotograf Pentax K100d Test:

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız ikinci makina Pentax K100D nin incelemesi ISO test fotoğrafları haric tamamlanıp kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık bir aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) arkadaşımıza ve desteğinden ötürü Dadanagast (İlker) arkadaşımıza sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K100D ürün inceleme sayfasına Burayı Tıklıyarak ta ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

NOT: Iso test fotoğrafları daha sonra ilave edilecek ve buradan sizlere duyurulacaktır.

#netfotograf' tarafından 25.12.2006 16:47:19 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 25 Aralık 2006, 16:45 - İp: 88.***.**0.132
weary
weary (üye)
İstanbul / Amatör

İnşallah onca, dediğin gibi kalabalık oldukça bu olayın tadı bambaşka oluyor...

Tarih: 18 Haziran 2007, 01:10 - İp: 88.***.**4.100
weary
weary (üye)
İstanbul / Amatör

Adalarda çekdiğim bir fotoğraf daha. Büyükada burası gerçekten hoş kareler çekilecek güzel yerler var. Mimari yapılar çok hoş özellikle. yeşillik ve deniz içiçe. Faytonlar ayrı bir güzellik katıyor buraya...

Tarih: 18 Haziran 2007, 01:12 - İp: 88.***.**4.100
weary
weary (üye)
İstanbul / Amatör

Tarih: 18 Haziran 2007, 01:36 - İp: 88.***.**4.100
onixon
onixon (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

3'nolu binaların içinde çlışmak lazım,kask filan giyip :D

Tarih: 18 Haziran 2007, 09:17 - İp: 88.***.**1.7
calvino
calvino (üye)
İstanbul / Amatör

merhaba,
17 haziran pazar günü, kuzguncuktaki bebek sergisine gitmiştim. ifsaktan tanıdığım bir arkadaş, katalog için bez bebeklerin fotograflarını çekmeye hazırlanıyordu. arkadaşımın elinde nikon D70 var. 17-70 VR lens ile. düz beyaz fonda, pencere ışığında çekilen fotografların zeminleri mavi çıktı. elimdeki Pentax K100D ile bir kare çektim. beyazı beyaz ve her şey yerli yerindeydi. bu durum tabii 150 bebeği çekmeme neden oldu ama, ilk kez böyle bir test yapmış olduğum için paylaşmak istedim. nikon D70, benim Pentax'ın değerlerine gelebilmek için +0.7 pozlamak zorunda kaldı. hala benim renklerim daha doygun görünüyordu. elimde arkadaşımın çektikleri olmadığı ve ben de buraya fotograf yüklemeyi bilmedğim için paylaşamıyorum. biraz afaki bir laf oldu ama, gördüklerimi paylaşmak istedim.

sevgiyle kalın.

Tarih: 18 Haziran 2007, 10:01 - İp: 85.***.**1.229
weary
weary (üye)
İstanbul / Amatör

Valla onixon yanımda kask falan olmadığından cesaret edemedim açıkçası. Ama düşünülebilir.

Tarih: 18 Haziran 2007, 10:04 - İp: 88.***.**3.157
infected
infected (üye)
İstanbul / Amatör

serkan... oraya girersek orasi bize calisir abi... icerideyken sadece deklanşöre basmak yeterli olacaktir tahminimce... o kadar yipranmiski her santimi muhtemelen deli kadraj olur...

Tarih: 18 Haziran 2007, 18:42 - İp: 81.***.**3.6
onixon
onixon (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

hihihih calvino iyi sabretmişin.
Fotolarım benim maviye yakındır makine hızlandırma yollarında kelvini hep sabitlerim.Raw 'dan değişmek kolay.

k100 en iyi giriş seviyesi SLR'lardan.

infected

weary valla canım böle garip meanlarda bayan modelle,kahverengi ağırlıklı çalışmak istiyor.Da modeli :D öle yerlerde durmaya ikna etmek zor :D
İşleri güçleri boğazda,sahilde çekilmek :D

Tarih: 18 Haziran 2007, 19:38 - İp: 85.***.**0.228
infected
infected (üye)
İstanbul / Amatör

dur bakalim hafta sonu ne olacak...

Tarih: 18 Haziran 2007, 22:03 - İp: 81.***.**3.6
realfriend
realfriend (üye)
İstanbul / Meraklı

In ın acaba hafta sonu ne olacak? Az sonraaaaa

Tarih: 18 Haziran 2007, 23:12 - İp: 88.***.**5.224