hipnozz
hipnozz (üye)
Bursa / Meraklı

Media Markt Nikon D80 Fiyatları???

Merhaba arkadaşlar, uzunca bir süredir fotoğraf makinası almayı düşünüyorum. Ama çok fazla bilgim yoktu. Bu yüzden de bir süredir sürekli forumları okuyorum. En sonunda nikon d80 almaya karar verdim. Ancak şimdi de nerden alsam diye düşünüyorum. Gittigidiyor dan mı alayım yoksa istanbula hayyama mı gideyim. bir de yeni duydum Media Markt diye bir teknoloji mağazası varmış. Ancak onun fiyatlarını hiç bilmiyorum. Eskişehir ya da istanbuldaki arkadaşlardan bilen varmı Media Markt'ın nikon d80 kit ve body fiyatlarını. Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler

Tarih: 20 Ağustos 2008, 19:55 - İp: 88.***.**1.89
keje50
keje50 (üye)
İstanbul / Meraklı

sahibinden.com burda saturn group var fiyatları uygun hayyamdaki dükkan garantisi gibi bunlarında 2 yıl garantisi var...

Tarih: 20 Ağustos 2008, 20:02 - İp: 78.***.**0.12
fotoasli
fotoasli (üye)
Aydın / Stüdyo Fotoğrafçısı

gitti gidiyoru pek tavsiye etmem orada bazı satıcılar var
sözünde durmuyor örneğin wimblerle 1750 ytl ye makine almak için anlaştık ödemeyi kredi kartımla yaptım ama adam bir türlü malı göndermedi gitti gidiyor com parayı geri iade ettiğini söylüyor ama benim bu işten ne kadar zarar edeceğimi bilmiyorum siz gidin bir mağazaya malı gözünüzle görün elinizle dokunun pazarlığınızı yapın malınızı alın , gitti gidiyora ve satıcılarına dikkat , yaşar uğur foto aslı

#fotoasli' tarafından 21.08.2008 09:11:06 tarihinde düzenlendi.

#fotoasli' tarafından 21.08.2008 09:12:29 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 20 Ağustos 2008, 21:00 - İp: 88.***.**8.163
hipnozz
hipnozz (üye)
Bursa / Meraklı

sağolun cidden. ben de o satıcıdan almayı düşünüyordum. bunu duyduğum iyi oldu.

Tarih: 20 Ağustos 2008, 21:04 - İp: 88.***.**9.27
eczalikaya
eczalikaya (üye)
Ankara / Amatör

arkadaşlar siz wimbler göndermiyor demişsiniz ama hakkını yemeyin. ben wimblerden 1400 ytl ye makineyi aldım. tamam kargo süresi 3-4 gün uzadı ama makine elime ulaştı ve makineden de memmunum. satıcının profiline girerseniz fuga0 isimli alıcı benim.

Tarih: 21 Ağustos 2008, 00:08 - İp: 88.***.**6.204
eczalikaya
eczalikaya (üye)
Ankara / Amatör

arkadaşlar wimbler de konuyu ilettim ve yukardaki arkadaşın yazdığı olayı aynen ondan aktarayım.

""o siteye üye değilim ama fotoaslının dediğine şu cevabı yazarsanız sevinirim. Evet kendisine 1750 ytl'ye ürünü sattım ancak yurtdışındaki tedarikçim kendisinin satın aldığı K20d dual lens kitin 55-200mm olanını temininin 1 hafta gecikeceğini söylemesi nedeniyle kendisi mağdur olmasın diye karşılıklı konuşup satışı iptal ettik. Olayın doğrusu budur. eğer dolandırıcı olsam onu 1 hafta daha oyalayabilir sonrada kamerayı gönderirdim. Ama mağdur olmasın diye parasını iade ettirdim. ""

iyi geceler...

Tarih: 21 Ağustos 2008, 00:40 - İp: 88.***.**6.204
mavi_izci
mavi_izci (Objektif)
Ankara / Amatör

Madem kafanız rahat model konusunda sulandırmak istemem sizi.

1-Sahibinden.com dan uzak durun(Eğer elden almayacaksanız)

2-Hayyamdan spot alacaksanız çok dikkat edin,forumda sıfır diye ikinci el spotlar satıdığını duyduk

3-D80 zaten eski bir makine lütfen fazla para vermeyin.İyi lens alabilecek bir para ayırın kendinize.

4-Media Markt iyidir güzeldir ama peşin fiyatına taksit olayı çok yktur.Ben A200 aldığımda tek bir karta 5 taksşt vardı peşin,mecbur ondan aldık diğrlerinde epey vade farkı vardı taksitlendirmede.

Tarih: 21 Ağustos 2008, 09:06 - İp: 88.***.**8.37
fotoasli
fotoasli (üye)
Aydın / Stüdyo Fotoğrafçısı

sayın eczalıkaya ilginize teşekkür ederim ,burada dikkat çekeceğim bir söz var ben wimblere dolandırıcı demedim ,sözünde durmuyor dedim ,(sonuçta parasal sorunlar olmasın diyegitti gidiyora ödenen paralar bir havuzda toplanıp müşteri malı aldıktan sonra ödenmesi için onay verirse satıcıya ödeniyor ama ben kredi kartıyla ödeme yapıp alışveriş iptal olduğu için banka benden ne kadar para kesecek o da ayrı bir merak konusu,) ,bizim buralarda söz ağızdan çıkar ,siteye siparişi verdiğimde iki adet makine stokda var görünüyordu ,kredi kartımdan da parayı ödediğime göre başka bir müşteri daha fazla ödemeyi önerse bile bu alışverişin benimle yapılması gerekirdi ,gitti gidiyorun da satıcılar ve alıcılar arasında bunu sağlaması lazım satamayacağınız eksik malları satıştan kaldırın ,ya da parasını ödeyen gitti gidiyor alıcısı malını alabilmeli kardeşim demesi lazım ,wimbler bana objetif temin edemiyorum dedikten sonra makineleri satıştan kaldırdı ve ertesi gün 3 adet aynı marka makineyi daha kit lensleriyle 50 lira fazla fiyatla satışa sundu durumu kendisine belirtip kınadığımda ise makinelerin kendine ait değil bir arkadaşına ait olduğunu kendisi henüz objektifi temin edemediğni söyledi ,istese arkadaşından bu makineyi alıp bana gönderebilirdi madem onun adına bu makineleri satabiliyor ,anlattıklarımda bir kelime eksik veya fazla yoktur durum tamamen anlattığım gibidir,wimbler bana mesaj atsa 50 lira fazla istiyorum dese ben ona o parayı da gönderirdim bunu da ayrıca belirteyim...

#fotoasli' tarafından 21.08.2008 09:30:46 tarihinde düzenlendi.

#fotoasli' tarafından 21.08.2008 09:31:38 tarihinde düzenlendi.

#fotoasli' tarafından 21.08.2008 09:38:00 tarihinde düzenlendi.

#fotoasli' tarafından 21.08.2008 09:38:37 tarihinde düzenlendi.

#fotoasli' tarafından 21.08.2008 09:39:20 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 21 Ağustos 2008, 09:26 - İp: 88.***.**1.68
hipnozz
hipnozz (üye)
Bursa / Meraklı

Arkadaşlar yok mu media marktın fiyatlarını bilen?

Tarih: 21 Ağustos 2008, 21:35 - İp: 88.***.**8.105
mumin.okan
mumin.okan (üye)
İstanbul / Meraklı

geçenlerde ümraniye de ki mediamarkt e gitmiştim.
sanırım kit lens ile birlikte 1800 yada 1900 ytl gibi bişeydi...

Tarih: 22 Ağustos 2008, 10:18 - İp: 88.***.**3.39
cantezol
cantezol (üye)
Eskişehir / Meraklı

Selam hipnozz,
Eskişehirde ikamet ediyorum. Media Markt'a sıklıkla gidiyorum. Özellikle DSLR ve alt ürünlerinde piyasanın üstünde olduğunu söyleyebilirim. Media Markt'ın internet sitesinde şubelerin direkt telefonları var. Arayıp ne kadar olduğunu ve stoklarında olup olmadığını sorabilirsin. Ben iki ay önce kafa flaşlarının kendilerindeki fiyatlarının çok yüksek olduğunu, hepsiburada.com vb. internet sitelerindeki fiyatları takip edip etmekdiklerini Esk. Mağazası yetkililerine sorduğumda bu flaşa siz ne kadar vermeyi düşünüyorsunuz, nakit ödeyecekseniz biz de o fiyata yakın bir fiyata inmeyi merkezimize soralım gibi bir yaklaşımdaydılar. Ben bu sitelerin 12 taksit avantajını hatırlattığımda da biz en fazla 5 taksit yapabiliriz demişlerdi.

Bazen de inanılmaz indirimlerde yapmıyor değiller. Ama bunların nedense DSLR body, lens ve aksesuarlarında olduğunu hiç görmedim.

Tarih: 22 Ağustos 2008, 16:40 - İp: 212.***.**1.163