mor_zeyna
mor_zeyna (üye)
İstanbul / Amatör

Klasik Sorulardan Biri: Hangi Makina?

Merhabalar fotoğraf işine feci şekilde merak sardım. Portre çalışmayı seviyorum ve alacağım şey ilk makinam olacak. Benim için çözünürlük ve renk çok önemli. Vintage çekimler yapabileceğim (yani bu modu içinde barındıran) fiyatı 2.000 TL'yi geçmeyecek olan bi makina arıyorum fakat çok ufak detaylar yüzünden bir düşük modeliyle arasında 250-300 TL gibi bir fark varsa tabii ki eski modeli tercih ederim. Bu koşullar altında bana ne önerirsiniz? Vakit ayırdığınız için şimdiden teşekkür ederim

Tarih: 10 Aralık 2010, 12:48 - İp: 85.***.**4.127
aeron
aeron (üye)
Ankara / Meraklı

Çağdaş bişeyi bilmemek elbetteki ayıp değil..hiçbirimiz bildiklerimizi doğmadan önce öğrenip de bu dünyaya bilgili bir vaziyette gelmedik..akşama kadar onlarca forum sitesini yılardır hatmediyorum; ben bile ilgimi çeken bi konu başlığını heycanla, bıkmadan, hiçbir şey bilmiyormuşcasına tüm yazılanları okurum ve zatenbildiğim şeyler diye ukalalık yapmam...

Ancak kimsenin önce soru sorup, kendisine sadece yardım etme, onu aydınlatma, bilmediği konuda birşeyler öğretme amacı olan bu kadar iyi niyetli insana kalkıp da '''makina özelliklerini bilmediğim yargısına ulaşamazsınız, ulaşsanız da bunu benimle paylaşamazsınız. Sadece yermek adına faydalı olmayan yanlış bilgilendirmeler yapmayınız bunun yerine portakal alıp afiyetle yiyiniz'' deme hakkı yoktur..söylediği terbiyesizliktir..sen kim oluyorsun da hiçbir eleştiriyi benle paylaşamassınız deme hakkına sahip oluyorsun..

Tarih: 13 Aralık 2010, 20:55 - İp: 94.***.**0.183