Fotoğrafçılık Forumları
K10d Nin Renkleri
Tezim: k10d renklerinde yeşil ve sarı vardır- KOyu alanlar da yeşil renk kendini gosterirken açık alanlarda ise sarı renk açık bi şekilde kendini gotermekdedir.
Bu topic altında benzer tespitler ve kullanıcı gorusleri aynı zamanda izleyici gorusleri vardır.
İyi seyirler
#kontrast' tarafından 12.05.2007 22:28:50 tarihinde düzenlendi.
Asinan yıllarca piyano çaldım ben.Hatta konuşturdum diyebilirim.Kimse sallamadı.Ne zaman ki gitar aldım , az biraz tıngırdatmayı öğrendim hoop doldu etrafım.Fotoğraf makinesi de böyle birşeymiş yeni öğrendim. Elinde koca makine birde bazuka gibi 70-300 ü görünce anında model kesiliyorlar valla.
Yanlış anlaşılma olmasın arkadaşlar biz bunun için fotoğraf sanatıyla haşır neşir olmuyoruz.Sadece side effect olarak faydalı yani.
yakanada basin karti tak hocam bir tane gala şamdan maria clarie falan ......
Corelda çizip çıkarmak lazım aslında yaka kartı
Altas Mezitliye tam ulaşmadı.Ama çok yakın.Sahil yolu komple park oldu artık.Türkiyenin en uzun sahil parkıymış şimdi.Mersinde fotoğraf için asıl hazine yukarıda, Toroslarda.Bolkar dağları civarında bizim köyde.İnanılmaz manzaralar var.Doğa fotoğrafçılığı için birebir.Hatta yavrusuna tuttuğu yılanı yediren bir şahin görmüştüm ağacın üzerinde.Makinem olmadığı için çok üzülmüştüm.Birde Pardus var tabi.Anadolu leoparı geçtiğimiz aylarda Mut'un bir köyünde görüldü.Mersin Sebil köyünden de rapor ettiler.Şansıma bir çıksa treking yaparken.Tabi teleobjektif mesafesinde, daha yakın olmasın.
sarılık devam ediyo bu makinanın özel ayarlarıdamı bir işe yaramadı
bu makinaya test falan yaptırın idrar ve kan testi sarılıkmıdır nedir
yeşillenmenin sebebide sanırım bu makina tema üyesi bende tema üyesiyim ama ben yeşil değilim
makinanın tek karı bir bayan gel beni çek demiş bunu dışında bir gelişme hala yok
sarıyı yeşili yok ediyolar bu sefer morarıyo ne olacak bu makinanın hali
demekki aradaki o yüksek fiyatı insanlar boşuna vermiyo nikon canon gibi markalara
ne tatlı muhabbet vardı d80 ne oldu yaa? niye öyle girdin araya, üzüldüm bak..
Ben girerim bursalı sedat arkadaşım ben girerim girer çıkarım takma kafana
yaptığın muhabbeti gördük sedat bir biber koymuşun fon beyaz değil sarı olmuş yaptığın güzel muhabbet buysa yani makinanın sarı olmasını onaylamaksa seni tebrik ederim çok dürüst adammmışsın
Faydalı bir link ;
http://www.dunyagoz.com/goz_testi.php
murat-d80 sen kimsin nesin ne iş yaparsın buradaki yazdıkların gerçekmi,amacın ne,sen gerçek hayattada böylemisin,ne iş yaparsın,ya bir insan bukadar sevimsiz antipatik,sinirbozucu(ki amacın bu)olamaz..seninle gerçek hayatta yani mutlu olmadığın hayatta tanışmak isterim...cinsel problemlerin mi var(yanlış anlama cinlerden korkuyormusun manasında)vallaha anlamış değilim seni.+ bu yazdıklarım fufili içinde geçerli aynı kişi değilseniz ki bence aynısınız..
girip çıktığın yerlere dikkat et murat hocam, gerekli önlemi almazsan fena olur.. virüs kaparsın mazallah, gelişigüzel davranma..
fon kartonu beyaz değildi, ortamdaki yansımalardan gözüm de kartonu sarı görüyor. ben vesikalık çekmiyorum hocam, makinamdan memnunum, gerisinden kime ne?
ayrıca bursalı değil sivaslıyım bilesin!
İlgili olabilecek konular
-
Canlı Yayın: Enine Boyuna Nft Ve Fotoğraf İlişkisi
30 Oca. 2022, 11:23 miratcenk
0137730 Oca. 2022, 11:23
miratcenk -
Fırça Ve Silginin Aynı Anda Çalışması
23 Haz. 2020, 20:00 lenacrystllz
0151723 Haz. 2020, 20:01
lenacrystllz -
Borsa Nasıl Oynanır? En Kısa Yoldan Öğrenin!
28 Kas. 2017, 15:21 fotoakar
5213705 Şub. 2020, 14:49
fotojenikkiz -
-
Lightworks Geçiş Efektlerinin Kullanılması
14 Kas. 2018, 02:39 prodersler
0287614 Kas. 2018, 02:39
prodersler -
Kaç Eşin Boynu Bükük Annenin Bağrı Yanık
03 Nis. 2018, 11:41 orhanafacan
2163107 Kas. 2018, 18:03
aniyakalayin -