Fotoğrafçılık Forumları
İzmir/ Spot Makina Alınabilecek Yer
Merhabalar. Ben KKTC'de üniversite öğrencisiyim. Daha önce stüdyolarda sadece çırak olarak çalışmışlığım var. Şimdi ise kendim hobi amaçlı olarak fotoğrafçılığa başlamayı istiyorum. İzmirde oturuyoruz. İzmir piyayasında en fazla 1000 YTL ücretle kit halde makina alabieceğim - Çankaya piyasası dahil - nereler var acaba?
Cevapalrınız için şimdiden teşekkürler...
izmir de daha önce hiç duymadım spot olarak satan bir yer.
Gittigidiyor dan alabilirsiniz.
Herşeyin spotunu bulabiliyoruz da bir fotoğraf mnakinasını mı bulamaycağız yani?
siz dslr olarak soruyorsunuz değil mi?
açıkcası dslr olarak normal şekilde bile bir kaç mağazada satıyorlar.
İzmir bu konuda da taşra muamelesi görüyor,varsa yoksa herşey istanbul da..
size tavsiyem gittigidiyor daki makine satan kişileri inceleyin,bazıları İzmir satıcıları olabiliyor,oradakilere sorun belki spot satan ,dükkanı olan birileri vardır.
spottan almak istemediğim için detaylı araştırmadım aslında..
Şimdi size şöyle açıklayabilirim Kadir Bey. Benim babam Aliağada tv tamircisi - elektronik teknisyeni kendisi. Bizim evdeki çoğu kahverengi ve beyaz eşya Onur Pasajalrı çevresindeki, babamın spotçu arakdaşlarından alınmıştır. Kimisi çok ufak defolarla üretiliyor, kimisi de nakliye sırasında çok da dikkatli olmayan gözlerin göremeyeceği şekilde yaralanabiliyor. Siz ekipmanlarınıza iyi baktıktan sonra garantili olmuş, defolu olmuş, spottan alınmış, hiçbir farkı yok. Yeter ki insan elindekinin kıymetini bilsin. Bir de birşeyi alıyorsunuz, iki ya da üç ay sonra fiyatı yarıya iniveriyor. İnsanın asfalyaları atıyor açıkçası. Bundan dolayı zaten temiz kullanacağım bir elektronik alete dünya kadar para vermek istemiyorum. Kısa kesmek gerekirse garantiye çok da ihtiyacım yok. Spot almak benim için daha mantıklı olur.
Forumdan Onur_dt yi aratın.
İzmir'de diş hekimliği okuyan bir öğrenci, aynı zamanda
gittigidiyor da fotoğraf makinası satıyor.
Dürüst bir satıcı daha önce alışverişim oldu.
Tavsiye ederim.
Merhaba,okurken denk geldi,ben su anda Aydındayım,İZmire çok yakın haliyle ve Canon 400D Satıyorum Kit halinde,bugun hediye olarak geldi ama askere gideceğim için kullanmayacagım.Fiyat olarak 1250 düşünüyorum.İSterseniz elden gorup alabilirsiniz.Ürün garantili,hiç kullanılmamış durumdadır.
Teşekkür ediyorum samimi yardım önerileriniz için. Ben şimdi Kıbrıstayım ve Haziran ortasına kadar İzmire gelmem mümkün değil. Ama İzmire geldiğimde babamla bir görüşeceğim ve inşallah ben de aranıza katılacağım.
İyi geceler...
0 555 470 00 46 Numaradan Necip TEZEL beyefendiyi arayın,kendisi fotoğrafçı dostudur her konuda yardımcı olur size.İzmirde oturur...
tahiry 99;
400d için istediğin o fiyat çok yüksek.. Ben bile çok temiz SONY A100 makinemi 950 ytl'ye sattım. Hem de tek lens değil, 2 adet lens ile birlikte..
Fiyatlar bayağı düştü. 400d fiyatı da düştü. O para etmez!
Necip Tezeli Gittigidiyordan buldum ben. Yazın Türkiyeye geldiğimde görüşeceğim. Yine de teşekkürler.
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
-
İzmirde Fotoğraf Makinası Tamiri
04 Ağu. 2008, 21:03 tanyeri
112767911 Ağu. 2024, 16:36
medicuscurat -
Bu Fotoğraf Makinası Ne Kadar Eder
07 Nis. 2022, 17:55 alper3866
0487007 Nis. 2022, 17:55
alper3866 -