Fotoğrafçılık Forumları
Fujifilm S1500 Video Kaydi Hakkinda..
S1500 u 2 farkli alisveris merkezinde display urunu olarak inceleme firsatim oldu. 2 makinada da video kaydini denedim ve videolari kaydederken donarak, takilarak kayit yaptigini farkettim. Takilmalar cok ince ama surekli yani arada bir takilma filan deil.. Kaydederken oyle mi gosterio diye suphelenmistim ama kaydi tekrar oynattigimdada takilmalari gorebgiliyorum.. Boyle bir sorunla karsilasan oldumu acaba yoksa benim baktigim 2 makinada bir ariza mi var yada makina ayarlariyla filan mi oynanmis??
öncelikle buradaki yazımı okumanı öneririm.burayı tıkla
Kapalı ortamlarda yani düşük ışık koşullarında yüksek kalitede ve büyük boyutta hareketli görüntü kaydedilmek istendiğinde hemen hemen bir çok makine bu tür duraklamalar yapar. Bunun başlıca iki nedeninden biri makinenin işlemcisinin yavaşlığı ve kullanılan hafıza kartının düşük hızda olması.
Merhaba Theunnamed,
Kayıt esnasında donma yapıyorsa kullanılan kartı incelemeniz lazım. SD HC hafıza kartı kullanmanızı rica edeceğim. Hangi ürünü alırsanız alın hafıza kartı iyi olmasını dilerim.
kart hizindan
Yanitlar icin tesekkur ederim oncelikle, hemen bir kac aciklama yapayim kisaca ve dediklerinizi dikkate alacagimi belirteyim.. Buyuk bir alisveris merkezinde denedim makinalari, kapali ortamdi ama isik cok fazlaydi spot isiklar epey parlak gosteriyor ortami, bende bir anda fazla isiktan olabilirmi diye dusunmustum ama bilmedigim icin birsey diyemedim.. Makina ornek urun oldugu icin icinde hafiza karti varmi yokmu onuda bilmiyorum fakat tahminim hafiza karti yoktu icinde ve dahili hafizayi kullaniyordu, cunku elime aldigimda, "yeni fotograf cekmek icin hafizayi bosaltin" diyordu.. Bu makinayi almaya karar vermistim bu durumu gorunce biraz endiselendim ama durum bundan ibaretse bu makinayi aliyorum icim rahat bir sekilde..
Dun siparis ettim makinayi umarim iyi bir secim yaptim bakalim gelince deneyecegim 1-2 yorum yaparim..
benim bildiğim s tipi kartlarda kart hızını en az 6 olması lazım.bide makinenin işlemcisinin hızıda önemli
Dun geldi makinam hemen hafiza kartini takip denedim video yu ve bi sikintisinin olmadigini gordum mutluyum :D Simdi yavas yavas kullanmasini ogrenelim
nasıl makina güzelmi hocam bende almak istiyorum ama akrasızım acıklma yaparsanız sevinririm
Cok fazla anlamiyorum makinalardan ama goruntuleri hosuma gitti ozellikle de panorama fotograflari seviyorum bu ozelligin olmasi da hos.. bence alinabilir bir makina aldigim icin de memnunum..
tsk ederim ne kadar aldınız peki alınabilir diyorsunuz yani
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
-
-
Fujifilm: Yapay Zeka Fotoğrafçılığı Nasıl Değiştiriyor?
30 Oca. 2023, 15:35 miratcenk
2130915 Mar. 2023, 10:41
miratcenk -
Capcut Videoya Logo Ekleme Maskeleme Nasıl Yapılır
08 Kas. 2022, 14:00 prodersler
0297908 Kas. 2022, 14:01
prodersler -
Capcut Videoda Arka Planı Silme
04 Kas. 2022, 00:20 prodersler
0158504 Kas. 2022, 00:20
prodersler -
Capcut Videoya Müzikle Uyumlu Ritmik Efekt Nasıl E
30 Eki. 2022, 18:44 prodersler
0172130 Eki. 2022, 18:44
prodersler -
15 Bin Tl Bütçe Fotoğraf Makinesi Önerisi (fotoğraf + Video)
19 Mar. 2021, 16:12 eburamcet
0204830 Eki. 2022, 16:44
thief_88 -