sakci
sakci (üye)
İstanbul / Meraklı

Foto Makinesi Tavsiye

Merhaba arkadaşlar sizden makine tavsiyesi isteyeceğim.Kompakt makineler uzun bir süredir yapmak istediklerimi yapamıyor bende başlangıç seviyesinde dslr ile başlayayım dedim yalnız makinelerde teknik özellikler beni cezbettiği için iki makineye takıldım.Meğerse bunlarda orta seviyeymiş.Alsam alışırım diye düşünüyorum.Hemde ilerde orta seviyeye geçmek için ikinci masraf olmaz diyorum Canon bu iş te iyi ama Sony den modeller gözüme çarpıyor.Bahsettiğim iki model ise Sony A580 ve Canon 550D. Aynı zamanda video kaliteside istiyorum.Gerçi böyle makinelerde aranması ayıp olur ama yinede olması benim için biraz önemli çünkü videolarda da kalite ararım.En önemli şey ise batarya ömrü.En önemli anlarda biten bataryalar sinir bozucu oluyor.Bu arada SLT makine ve Tam geçirgen aynalı makineler gibi terimlerde dikkatimi çekti.Bunlar hakkında da bilgi verirseniz çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler.

#sakci' tarafından 17.02.2011 04:48:14 tarihinde düzenlendi.

#sakci' tarafından 17.02.2011 04:49:16 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 17 Şubat 2011, 04:45 - İp: 94.***.**9.126
sakci
sakci (üye)
İstanbul / Meraklı

Arkadaşlar hiç mi yardım edecek kimse yok?

Tarih: 17 Şubat 2011, 21:14 - İp: 94.***.**8.80
k.etkisi
k.etkisi (üye)
İstanbul / Amatör

Amerikada Canon G12 550$...öyle bir seyde alabilirsin...tam olarak ne istedigini belirtmelisin.....

Tarih: 17 Şubat 2011, 21:18 - İp: 85.***.**2.77
kurbaga_kermit
kurbaga_kermit (üye)
İstanbul / Amatör

iki makina da gayet iyidir. tercih meselesi...
Batarya sorununu da yedek batarya alarak çözeceksiniz.

Tarih: 17 Şubat 2011, 21:41 - İp: 78.***.**0.143
kurbaga_kermit
kurbaga_kermit (üye)
İstanbul / Amatör

Tam Geçirgen Hareketsiz Ayna Teknolojisi

Sony'nin çığır açan yeni SLT tasarımı, ana görüntü sensörüyle özel AF sensörü arasındaki optik yolu birbirinden ayırır
Saniyede 10 kareye kadar ultra hızlı kesintisiz çekim sağlamak için, hareketli aynayı ortadan kaldırır
HD videolarda bile, yüksek hızlı ve yüksek hassasiyetli Aşama Algılamalı otomatik odaklama sağlar
Vizörde veya LCD'de tam çözünürlüklü, gerçek zamanlı canlı görüntü önizlemesi
Basitleştirilen mekanizma, geleneksel DSLR'ye göre daha küçük ve daha hafif, kompakt ve taşınması kolay bir kamera gövdesi sunar

Direkt kopyala/yapıştır yaptım... Yeterince anlaşılır... eğer videoları ve diğer detayları incelemek isterseniz

TIKLAYIN

Tarih: 17 Şubat 2011, 22:26 - İp: 78.***.**0.143
kurab_canavari
kurab_canavari (üye)
Aydın / Amatör

cevap vermeye hangi sorudan başlamalıyım bilemedim

Tarih: 17 Şubat 2011, 22:40 - İp: 88.***.**5.245
  • 1