Fotoğrafçılık Forumları
Eğitim Almak.
Arkadaşlar bu ilk mesajım olduğundan herkese merhaba.
Foto konusunda acemiyim.Yıllar önce ki merakım son günlerde gene depreşti ve bir DSLR almak üzereyim..
Sizlere çok soracağım sorular olacak,ama ilk önce ben foto eğitimi nereden almalıyım ,fiyatları nedir sorusu ile başlamak istiyorum..))
Şimdiden teşekkürler.)
http://forum.netfotograf.com/cekim-teknikleri/fotografcilik-kitabi-7365-1.html
yazılanları incelemenizi öneririm,
kursa gitmeniz size öğretmez diyemem ama ekonomik olarak sıkıntı yaratabilir..
okumayla aranız iyiyse temelden başlayarak öğreten eğitim kitapları alıp okumanızı tavsiye ederim..
Öğrenirken zorlanabilirsiniz tabi vazgeçecek kadar sıkılacağınızı düşünüyorsanız kursa gidin..
Ben okuyarak öğrenmiştim. Okurken belli bir seviyeden sonra pratik yapma ihtiyacı duyacaksınız, bu şekilde rahatça öğrenebilirsiniz.
Bu şekilde öğrenirken bir profesyonelden anlamadığınız yapamadığınız şeyleri sorarsınız, çok cana yakın bi şekilde anlatıyorlar.
istanbulda olduğunuzu varsayıp istanbul üniv. fotografçılık kulubune
başvurmanızı öneririm.. istanbul üniversitesi alıyormu tam olarak bilmiyorum ama ege üniversitesi öğrenciler dışında vatandaşları kurslara dahil ediyor diye duymuştum. şansınızı denemenizde fayda var.
genelde üniversitedeki kurslar ya ücretsiz oluyor yada 10 tl gibi komik bir kayıt ücreti alıyorlar. öğrenci olup olmadığınızı soracaklarını sanmıyorum.. ege deki kurs başlayanlar için gayet iyi seviyedeydi bunu söyleyebilirim...
umarım yardımcı olabilmişimdir.. kolay gelsin..
bende araştırıyordum fotoğrafçılık kursu sonra kitaplar felan yeter diye düşündüm bi deniyim kendimi olmazsa yazılırım ama photoshop işini nasıl kendim öğrenicem orasını bilmiorm :D
makinenizle verilen kullanım kitapcığını alın okuyun okurken de bir yandan uygulama yapın makinenizle... bu tek başına bile faydalı olacaktır...
Tavsiyeleriniz için teşekkürler..Biraz kitap,birazda sizlerden yardımla çözmeye çalışacağız inşallah..))
#sdemir03' tarafından 20.02.2012 03:33:06 tarihinde düzenlendi.
bir işi hocasından öğrenin kursa gidin derim çok farklı karşında konuşan anlatan bir insan var
www.google.com diye bir site var
istanbul fotograf kursları yazarsanız size farklı alternatifler cıkarıyor.
o linklere tıklayıp iletişim numaralarından irtibat kurarak, kurs fiyatı yeri zamanı ders sayısı içerigi ogretmenin adı soyadı niteligi, toplu ulaşım secenekleri, otopark mevcudiyeti vesaire vesairesiyle butun bilgilere ulasabilirsiniz.
- 1
İlgili olabilecek konular
-
Animasyonlu Eğitim Videosu Nasıl Hazırlanır
01 Mar. 2021, 11:47 prodersler
0151201 Mar. 2021, 11:48
prodersler -
Yurt Dışında Fotoğraf Üzerine Eğitim
11 May. 2019, 00:23 waffeimmortal
0171111 May. 2019, 00:23
waffeimmortal -
-