Fotoğrafçılık Forumları
Dunya Kupasi, D3 Fotograflari
Ilk defa dis spor cekim ornekleri ile D3.
FOTOGRAFLAR
Benim isteme nedenim hayvan fotoğraflarıydı. Bu yaz Toroslarda gittiğim yerde çok fazla dağ keçisi, kurt ve vaşak vardı. Ama böyle bir objektif yoksa, kamuflaj çadır kurup günlerce beklemek gerek. Yoksa hayvanları görüntülemek imkansız. Ama olsa şöyle birşey, karşı dağdan çekerdim.
Evet şöyle de bir şey var..anlamadığım birşey biri aslında sebebini anlatırsa sevineceğim teknik bilgim yok okadar. Bu objektifle perse arkasından sanki perde yok gibi dişarısını görüyor bunun sebebi nedir sizce ?
yani demektirki ulyses tamemen örtsen objektifle yine resim çekebilirsin.
muratt m42 mi sendeki objektif?
evet buffalo m42
Murattr anlayamadım demek istediğini? Tamamen örtülüyken nasıl fotoğraf çekilebiliyor?
Perde arkasından çekime gelince. Zoom objektiflerde netleme çok uzak noktalara yapıldığı için ön planda kalan nesneler flu kalacaktır. Tahminim bahsettiğin perde tül perde. Yoksa geçirgen olmayan bir perde olsa netsiz belli belirsiz bir karaltı olarak kalırdı.
evet tül perde yani uzaktan tül perde içinde insan gözükmez. Dolayısıyla tam bir kamuflajla istenilen yere fotoğraf çekilebiliyor.
bukadar yaklaşamıyacağımıza göre uzaktan kamuflajla işi bitirecez
Vay be bir fotoğraf için böyle suya çamura girecek birileri var mı?
Buffalo,
Kusura bakma , iki haftadir internete girmedigim icin soruna cevap yazamadim.
Fotograflar yuksek ASA da cekilmis, asagidaki sitede daha ayrintili yuksek ASA fotograflari var,sonuclar mukemmel.D3 sahibi olan birisi VR objektiflere dunya para odemekten kurtulacak anlasilan.
BURADA
Ilk defa dis spor cekim ornekleri ile D3 incelediğim bu fotoğrafları şahsen söylendiği ve yazıldığı gibi çok abartılacak bir fark yok sadece öbjektif farkı var birde yazılan makinenin FF olmasıdır bu FF benim açımdan çok büyük bir anlam taşımıyor sizleri bileme canon da benim gibi düşünüyor çıkarmış olduğu Mark III FF değil F çarpanı 1.3 DUR diyeceğim diş görünüşleri güzel gözüküyor şimdilik bekleyip görmekte fayda var
D3 fotograflari asagida, sayfanin ust sag ve sol tarafindaki fotograflara tiklayip bir cok fotograf gorebilirsiniz.
D2x,D2xs,20D fotograflari ile beraber yayinlamislar,arada ki inanilmaz farki seyredin,muthis bir makina bu D3.
BURADA
İlgili olabilecek konular
-
Nikon D5000 Yerine Nikon D3200 D7000, Canon 600d, Sony A58
27 Oca. 2022, 20:01 muharremuzun
1207019 Eki. 2022, 18:24
fedayi_86 -
-
Nikon D300 Odak Sorunu (kare Hareket Etmiyor)
14 Mar. 2018, 21:52 harun80uncu
1505615 Mar. 2018, 00:55
the_photgrpher -
Acil Destek. D3300 İle Sigma 70-300 Çalışmıyor
09 Mar. 2018, 10:26 mrtorhn
1333109 Mar. 2018, 17:08
mete007 -