Fotoğrafçılık Forumları
Dslr Ve Nikon
slm arkadaşlar benim tavsiyem nikon derim çünkü ben bayagı araştırdım ve nikona kara kıldım ve şimdide kullanıyorum ğercekten ğüzel makina yapmışlar ha d 70 ha 100 bence ikiside aynı sayılır herkeside nikoncu dilegile ğüzel çekimlertabi bu arada lens de önemli ben d 70, 24, 85 2.8 kullanıyorum
Evet, Karakuzu böyle diyorsa mesele kapanmıştır arkadaşlar. En iyi makine Nikon'dur, artık daha fazla araştırmaya, düşünmeye gerek yok... Kimse başka markalara bakmasın boş yere...
Birisi nick name'ini değiştirip yeniden aynı konuyu açmış gibi.
adooooopppprooooooooo!!!!! orada misin cik ortayaaaa!!
...
saka bir yana karakuzu hakli olabilir arkadaslar, cunku bayagi bir arastirma yaptigini soyluyor.. o halde d70 veya d100 alip huzura ermek gerekiyor.. sizler ne dusunuyorsunuz?
selam karakuzu bende nikonf70 düşünüyorum.daha alamadım kararsızım.fiyatı1500 dolar dedi getirecek arkadaşım sen ne dersin birde memnunmusun
selam arkadaşlarr hepinize..bence tüm dijital slrler güsel üzerine güzel bi lens taktıgın sürece... :D nikon d 70 s başarılı güzel lenslerle cok gusel sonuçlar alıncagıda kesindir..
slm arkadaşım öncelikle seni tebrik ederim iyi bir seçim yapmışsın oblektifinde iyi devam güzel fotoğraflar çekmeye saygoılar
saçma sapan bir konu açılışı ve şuradan al buraya gel gibi ucuz reklam içeren cevap.ahbap çavuş hikayesi geliyor aklımıza.
Tabii ya Nikondan daha iyi makina olmaz!!1
selamlar ben bişe soracaktım çünkü çok bedbahtım
nikon n90s aldım ancak kullanamıyorum bilen biri varsa bana ne ned,r öğretebilir mi ?? anlayacağınız üzere amatörüm:D
allah razı olsun..
arayıpta bulamadıgım buyuk sır buydu..
artık kendimi ihmal ettigim aileme adayabilirim..
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
-
-
Nikon F55 Türkçe Kullanma Kılavuzu
06 Ağu. 2006, 19:27 tekin43
3322912 Nis. 2023, 13:15
sametcan97 -