Fotoğrafçılık Forumları
Dslr Almak İstiyorum Kararsız Ve Yenıyım
Selamlar arkdaslar hepinize mutlu günler diliyorum aranıza ve fotograf camiasına yenı katıldım sayılır makine almak istiyorum bütçe 1300 e kadar yraı profesyonel ve profesyonel makinelar hakkında biraz bilgi topladım 1300 tl ye de tam profesyonel bi makine bulamadım oyüzden nikonun yarı profesyonel olan coolpix p 510 serisinde takıldım aceba 1300 tlye bu makineden daha iyi bir makine alabilirmiymm
Bir kere profesyonel, yarı profesyonel tabirleri yanlış. Düşündüğün makinaların hepsi amatör. bu hatırlatmadan sonra sana önerebileceğim makina 1.300 TL ye yeni çıkan Sony DSC HX300 dür. Lensi Carl zeiss'tir. Yeni çıktı. bütçene en uygunu o. TIKLA
"Dslr Almak İstiyorum Kararsız Ve Yenıyım" diyorsun fakat yazdığın Nikon Coolpix P510 bir DSLR değildir. SLR Like makinadır.
bilgileriniz için çok teşekür ediyorum 2 hafta bekleme sürecinin ardından artık bugun gidip tavsiyeleriniz üzre öncelikle sony hx300 e bakmaya gidiyorum begenecegimi umuyorum.
Hocam Bu makinede Iso Olayı nasıl Daha Önce kullandınız mı ?
samsung un nx1000 modelini alın derim.değiştirilebilir lens olması sizin için daha iyi olacaktır.uzun yıllar rahatlıkla kullanabilirsiniz.o fiyatlara bu makine biçilmiş kaftan.sizin şu anki durumunuz aynasız makine sınıfına girer.maalesef türkiye de fotoğrafçılık=zoom olarak algılanıyor.manuel ayarları olan isolu wifili ve seri cihazlara bakın derim.
arkadaşlar elimde bir kaçtane CANON 60D var.. piyasadaki fiyatını yarısına veriyorum.. spot kutusunda açılmamış sorunsuzdur.. tanesi 1500 tl.. ilgilenenler olursa yardımcı olabilirim..
Olympus E-PM1 kit Fotozeynep te 630 lira şu an..
@crazy, kit lens var mı, sadece makina mı?..
- 1
İlgili olabilecek konular
-
-
Lisedeyim Ve Fotoğrafçı Olmak İstiyorum.
07 Ağu. 2011, 15:48 teferrac
52147410 Nis. 2021, 17:26
clasic -
Evde Vesikalık Çekmek İstiyorum
11 Şub. 2020, 14:02 cihat çapa
10483021 Eyl. 2020, 17:10
kadir_150 -