Fotoğrafçılık Forumları
D90_500d
merhaba şuan d90 kullanıyorum ama çok yakın arkadaşımda canon kullanıyor canona geçmelimiyim sizce kapam çok karışık yardım edin lütfen
zeysil. cok afedersin, gercekten kimseye laf yetiştiriyor gibi gorunmek istemiyorum ama, sacmalamıssın..
500d evet d90la karsılastırılabilecek (ve yanlıs hatırlamıyorsam eger 1 yıl daha yeni) bir model. aksini iddia etmen sacma
500d oldugu için buradakilere mantıklı gelmedi demen sacma.. bize mantıklı gelmeyen birinin arkadasında baska bir marka makine var diye iyi makinesini bırakıp ona gecmeyi dusunmesi. bunu bile anlamaman vahim.
600d gibi daha adı var kendi yok bir makineyle karsılastırsa mantıklı olur demen daha sacma. zaten bu yeni iyidir (sacma) inanısı yuzunden fotograf cekmeye degilde sidik yarıstırır gibi o makine daha yeni bu makine daha supersonik diye diye milyarlar harcatıyorsunuz insanlara. AYIP-YAZIK-GUNAH
su olsa tamam, bu olsa belki, su olsa anlamsız gibi bir kriterler butunu yaratman sacma.
kulaktan dolma uc bes bilgi ile bu işten anladıgını sanmak boyle sonuclar doguruyor sanırım.
acılan konudaki soru su.
arkadasımda canon var bende nikon. canona geceyim mi?
valla ciddi bir soruysa komik bana gore.
designwish ne guzel soylemiş
Bence siz yerinizden kımıldamayın, arkadaşınız sizin makinanıza geçsin. inat değil mi..
arkadasınızın cok acayip herkesin gıptayla baktıgı bir lens ve aksesuar birikimi vardır ve size acmıstır,bu durumda dusunulebilir belki, ama 500d kullanan birinin bukadar geniş bir lens ve aksesuar koleksiyonu olacagını sanmıyorum. olsa olsa bir tane fazladan lensi vardır.
onun içinde daha iyi ve pahalı olan makinenizi (ki uzerındeki kit lens aralık ve kalite olarak daha iyi) degiştirmek en basit tabirle saflık olur.
Gülünecek ve ağlanacak durum söz konusu ise o zaman benim gibi eyvah eyvah 2 filmini izlemeni tavsiye ediyorum.şımarıklığa ve soytarılığa gerek yok.
Eyvah Eyvah'a pek gülemedim ben. Zira sizi idol olarak kabul etmediğim için, "sizin gibi" yapmak pek mantıklı değil. Yine de tavsiye için teşekkürler.
Konu sahibinden güldüğüm için özürdileyerek başlamışım sözüme , (kişisel algılanmasın diye )
Şımarıklık, hele hele soytarılık neresinde bunun onu da anlamadım.
Neye güldüğümüzü bile algılayamadan ,saldırıya geçmişsiniz.
E ben size ne diyeyim...
zeysil bey yazdıklarınız yakışmamış burası forum, isteyen istediğini söyler. kişisel görüş serbest hakaret yasaktır
#remi5861' tarafından 04.03.2011 15:08:23 tarihinde düzenlendi.
cıkcıkcık REMİ neler diyorsun öyle... şimdi bunun da bir teorik açıklaması gelir nasıl olsa. bekleyelim.
Artık karar verdim zaten, referandum yapmadan,teorik gerekçe göstermeden gülmeyecem. kimse de gülmesin bak başımıza neler geliyor
Konu başka iyice forum dışına çıkmadan burada kapanmıştır.artık bu konunun üzerine başka kelimeler yazılmasın.
emredersiniz.
Kralımız çok yaşa.
- 1
- 2