Fotoğrafçılık Forumları
D80 Nin Eksileri
bir sitede d80 hakkında su soru işaretlerinden bahsediliyor
1.)Real-time LCD görüntü sağlayamayışı
2.)10.2 MP olmasına rağmen FireWire bağlantısı yok
bunlar hakkında fikir ve yorumlarınız nelerdir?
mesajlar nerde
Realtime lcd görüntüsü çoğu dslr de yok zaten. Firewire bağlantısı da çok aman aman gerekli birşey değil. Sonuçta video değil, fotoğraf aktaracaksınız. Bence bunlar pek eksi sayılmaz.
firewire baglantisi cok daha hizli veri aktariminda yararli olur usb 2.0'a gore.. ama firewire baglantisi olan kameralar zaten sayili.. canon 1d serisinde var mesela..
lcd preview modu da bircok dslr'da bulunmuyor.. ama olmasi iyibirsey tabii ki..
d80 iyi bir kamera kesinlikle.. ama su anda fiyati daha da ucuzlamis bircok dslr var.. d80 son karariniz mi?..
sen ne diyorsun baska İLKER abi
ne konuda ne diyorum arda?..
acik mi konsayım İLKER abi
baska dslr ler hakkında
ne alsak acaba d80 de niyetliydim ama
bende mi topic acsam
niyetinin sebepleri onemli tabii arda.. ama sen yine de bir konu ac, oradan konusalim..
...bak ben de um1 alacagim, varsa bir bildigin simdiden soyle ya da sonsuza kadar sus valla..
al dery bn ame almk ssan klmsı İLKER abi simdı ame bnce iyi bir kulkık psmna omassın olursan bana satrsın merak etme aldıgın fyta alrum golunu frah tut
arda neden artik anlasilmasi guc olsun diye noktasiz virgulsuz ve cogu sesli harfi yutarak yaziyorsun?.. saygilar ilker..
BU internet ortamı beni bozdu İLKER abi anlayışın için teşekkür ederim eger anlayamadığın bir yer olursa tekrar sorabilirsin anlatmaktan bıkmam ben yeterki yararlı olabileyim
al İLKER abi al diyorum eğer pişman olursan aldığın fiyattan fahiş olmamak kaydı ile ben senden alıcam
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
-
Canlı Yayın: Enine Boyuna Nft Ve Fotoğraf İlişkisi
30 Oca. 2022, 11:23 miratcenk
0132830 Oca. 2022, 11:23
miratcenk -
-
Fırça Ve Silginin Aynı Anda Çalışması
23 Haz. 2020, 20:00 lenacrystllz
0148623 Haz. 2020, 20:01
lenacrystllz -
Borsa Nasıl Oynanır? En Kısa Yoldan Öğrenin!
28 Kas. 2017, 15:21 fotoakar
5210505 Şub. 2020, 14:49
fotojenikkiz -
Lightworks Geçiş Efektlerinin Kullanılması
14 Kas. 2018, 02:39 prodersler
0284814 Kas. 2018, 02:39
prodersler -