Fotoğrafçılık Forumları
D80+16-85vr (sonunda Aldım)
uzun para ayarlama çabaları ve lens kararsızlığı sonunda dün akşamüstü makinemi aldım =) fazla deneyemedim henüz ama lens güzel sonuçlar verecek gibi duruyor. çektikçe siteye de ekleyeceğim.
bu ay içinde birde 50mm 1.8d lens ekleyeceğim.
ilerde de micro-nikkor105mmVR ve tokina11-16mm alınca setim tamamlanmış olacak. =)))
lens seçim sürecinde bu sitedeki arkadaşlardan da öneri-yorum yapan herkese teşekkürler...
şimdiye kadar hep arkadaşlarımın makinesini kullanıyordum fotoğraf çekmek için. ilk kez kendi makinem oldu.
ilk makinesini alınca gerçekten çok mutlu oluyomuş insan. içim gidiyo bişi olcak, toz kaçıcak fln diye =)
alttaki fotoğrafta photoshopta işlem görmedi sadece boyutu düşürüldü ve lense uv takılıydı.
OTRAJU bu alkışlar sana ve bu harika lense..
LENS MÜKEMMEL... Bu lens beni etkiledi, son günlerde inceliyordum!
Ayrıca sen de çok güzel pozlamışsın.
Yeni fotolar da bekleriz, ara sıra ekle emi
Güle güle kullan..
#panctom' tarafından 09.05.2008 02:26:12 tarihinde düzenlendi.
teşekkürler... çektikçe ekleyeceğim...
eray, Canon'da 17-85 var ama kalitesi 16-85'in yanına bile yanaşamıyor. Çekilmiş örnekleri gördüm.
Ben de bu arada iki gün önce 450D aldım. 18-55 IS şimdilik fena değil gibi ama ilerleyen zamanlarda daha kaliteli bir geniş açı almayı düşünüyorum. Canon yeni bir lens çıkarmazsa belki de 1000 dolar verip 17-55 IS almak zorunda kalacağım.
otraju
hayırlı olsun güzel bir makina ve şahane bir lens almışsın.
üstat otraju, makinan hayırlı olsun.
lensi tanıtıcı resimlerini bekliyor olacağız.
16mm
f/3.5
1/3200
iso 200
B&W UV Filtre
Sadece boyutu düşürülmüştür.
31mm
f/10
1/2
iso 1250
B&W UV Filtre takılı
Tripod, flash ve oynama yok.
Sadece boyutu düşürüldü.
özellikle gece fotografında kesinlikle UV veya herhangi baska bir filtre KULLANMAMANI öneririm.
bir arkadasımla gece cekimlerinde deneme yapmıstık.
en iyi ( Multi coated) UV filtire bile detayı çok kaybettirip keskinliği önemli oranda düşürüyor.
ve özellikle ısık kaynaklarında gereksiz parlamalar yapıyor.
doğru söylüyorsun. unuttum zaten filtreyi üstünde sonradan aklıma geldi. =)
İlgili olabilecek konular
-
Canon 16-35 Is 2 Ve Is 3 Arasındaki Fark
20 Eki. 2020, 12:34 fresnel
0157120 Eki. 2020, 12:34
fresnel -
-
Canon 16-35 Is 2 Ve Is 3 Arasındaki Fark
20 Eki. 2020, 12:24 fresnel
0133220 Eki. 2020, 12:24
fresnel -