Fotoğrafçılık Forumları
D70s Mi D80 Mi?
arkadaslar 2 makine arasında kaldım.d70s ve d80.
acaba d80 aradaki fiyat uçurumuna değermi.yoksa d70s 18-70 lensiyle yetermi.
evet kesinlikle d70s al
özellikle fotoğrafçı makinesidir
Merhaba arkadaşım
Aynı soruyu bende kendime sordum, bu diraz makinadan ne beklediğine ve kullanım amacına göre değişir bana kalırsa para sorunun yoksa tabiki D80 D70 aldığındada sana ihanet etmez gayet güzel resim ceker kısaca para para para bol şamslar sayğılar
Üyeliği iptal edilmiştir.
dunesa kardes ,
ben cektigi fotografa bakarim digital migitale olsa.. vede kit lens diye verdigi lense bakarim... fotografdan anlayan birisine benziyosun canon un 18-55 kit lensi ile nikonun 400 $ lık metal bilekli dx 18-70 aynı standartta mi?adamalar tutuyo canon 5d gibi muhtesem bir makiyanı kit lensle satıyoruz diye birlikte veriyor..e buda ekstra lens parasi... tabi bir de pil faktoru var ben o eski model dedidign makine ile 1000 tane fotograf cekiyorum... canon eos 350d 350 bilemedin 400 cekiyor hadi 500 ceksin... ya yedek pil yada bateri grip tasicam..ne gerek var??? fersah fersah fark var derken bunları kastetmistim az fark mı bunlar.. zaten simdi nikonda kıvırmaya baslamis kit lens diye 18-130 veriyor...canon markasına yada makinesine karsı degilim mukemmel makinleri var ama o markayı Turkiye de aatan firma yanlis yapiyor.. bu nedenle sony bence canon u dovecek cok fena bu kafada giderse...tepkim satis politikalarına...
"adamalar tutuyo canon 5d gibi muhtesem bir makiyanı kit lensle satıyoruz diye birlikte veriyor."
bunu kacıncı yazısım bilmiyorum artık.. 5D, 18-55 le uyumlu bile degil, ne kit olarak satılması!!!
k.etkisi
canon 350D ve 400D ile verilen kit lenslerin ne kadar kötü olduğunu şu forumda benden çok yazan yoktur...bu konuda dadanagast la tartışmışlığımız bile vardır...
evet nikon'un verdiği kit lensler bir adım öndedir canon'dan bu konuda haklısın...
ama ne olursa olsun..zaten özünde, nikonda olsa..canon da olsaa...kit lens kit lenstir vede bir an önce kurtulup daha iyisi ile değiştirilmelidir..
bu benim görüşümdür...kimilerine yetebilir...ama ben keskinlil takıntısı olan biri olduğum için, nikonun kit lenside bana yetmez canon'nun kinden kaliteli olduğu halde
18-55 (canon 300D Type I, 350D Type II ve 400D Type II Kit lens)
EF-S serisi bir lenstir vede crop faktörlü makinalarda kullanılır (sigma'da DC, Canon'da EF-S)...Full Frame makinalara uymaz..
5D için sölediklerin o yüzden gerçek dışı...
pil konusuna gelince...ben 350D yi uzun süre kullandım..vede ciddi anlamda bir pil sorunu çektiğimi söylememem...battery grip olmasına rağmen bende, pek ihtiyacım olduğunu hatırlamıyorum...
zati battery grip bi garipti...tam dolu şarjlı pil bile koysan pil göstergesi tek çizgi gösteriyordu...ama pil ömrü gerektiği gibi gidiyordu..makina battery gripteki pilin doluluğunu anlayamıyordu...,,
Daha önce 20D nin battery grip'in de olan sorunun aynısı...
Erkayalar'ı aramıştım... "aaa öle bişi mi var" demişlerdi...gerçi bu başka bir konu ya neyse
dunesa agri dagi fotografini sen mi cektin web sitendeki fotografi....?
evet ben çektim...
uçaktan...panasonic fz 20 ile
d70s body daha ergonomik
İlgili olabilecek konular
-
-
Portre İçin 5d Markııı Mu Yoksa D800 Mu Almaliyim?
05 Şub. 2017, 21:18 direnkarakass
1266023 Mar. 2018, 19:10
ksondas -
Nikon D80 mi Canon 550d mi ?
23 Mar. 2017, 19:44 dursun_celep
1221924 Mar. 2017, 00:40
the_photgrpher -