juggler
juggler (üye)
Ankara / Doğa Fotoğrafçısı

Canondan Yeni Dslr Dedikodusu

Asagida 3000D diye bir makinanin brosuru oldugu iddia edilen b ir dokuman var. Gercek olmama ihtimali cok yuksek.. Ama yine de gercek degilse ve birisi bunu yapmak icin ugrasmissa, insanlarin ne kadar cok bos zamanlari oldugunu anlatan iyi bir ornek olur.. FIyati cok ucuz olacakmis

buraya tiklayin

Tarih: 2 Şubat 2006, 12:21 - İp: yok
fdemirhan
fdemirhan (üye)
İstanbul / Amatör

Haklısınız Juggler, bu bir şaka.
Makinenin resmine %800 ölçeğinde bakın.. özellikle EOS yazısının çevresine, aslında tüm birleşme yerlerinde görünüyor foto-montaj.
Ayrıca sağ kolondaki yazıların fontlarıda tutarsız.
Biri iyi uğraşmış, tırmalamış ))

#mffoto' tarafyndan 02.02.2006 13:08:40 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 2 Şubat 2006, 13:10 - İp: 81.***.**3.130
guronline
guronline (üye)
Yurtdışı / Amatör

fotomontaj mi...bana gercek gibi geldi arkadaslar..
neden olmasin.eger gercekse digiII islemcili ve 6mp olacagindan bahsediliyor..350d den kirpilmis bir model olup ucuz olacagi dogru olabilir...pek iyi inceleme firsatim olmadi ama simdilik gercek gibi...
kolay gelsin.

Tarih: 2 Şubat 2006, 13:24 - İp: 85.***.**5.178
xtolga
xtolga (üye)
İstanbul / Amatör

Bana ad gerçek gibi geldi, biraz tararsanız arama motorlarını birçok web sayfasında bahsetmiş. Neden olmasın

Tarih: 2 Şubat 2006, 15:00 - İp: 212.***.**0.50
guronline
guronline (üye)
Yurtdışı / Amatör

soylentilere gorede 500$ body fiyati olacakmis..

Tarih: 2 Şubat 2006, 15:10 - İp: 85.***.**5.178
ogunata
ogunata (üye)
İstanbul / Amatör

Body'si Canon'un analog 3000v sine benziyor yanılmıyorsam. Bence de gerçek olabilir.Bunu birisi şaka diye hazırlasa bence 6 mp diye yazmazdı. Bir de SD/MMC card ile çalışıyor.
SD/MMC cardlar compact ya da ultra compact makinelerde kullanılıyor genelde.Sanırım firmaların yeni stratejileri en düşük seviyeli dslr makinelerini bu kartla çalıştırarak compacttan DSLR'ye geçmek isteyen ya da ikisini de birlikte kullanmak isteyen kullanıcıları çekmek istiyorlar.

Tarih: 2 Şubat 2006, 15:27 - İp: 81.***.**7.185
droral
droral (üye)
Ankara / Amatör

Eğer "fake" ise şaşırmam. Bu, yine iyi-kötü bir pdf. dosyası. Ben geçen sene, ortada Panasonic FZ30'un adı bile yokken, bu makine için "fake" internet sitesi yapıldığını görmüştüm. Site orjinal Panasonic sitesi görünümündeydi ve makine, Panasonic FZ serisinin tüm olumsuzlıklarından arınmış, herşeyiyle mükemmel bir makine idi. Sonradan "fake" olduğu anlaşıldı. Adamlar üşenmemiş; uyduruk özelliklerle makine yaratmış, orjinal site hazırlayıp, link vermişler...

(fake: Gerçek olmayan, sahte, gerçeğine benzer..).

Tarih: 2 Şubat 2006, 15:30 - İp: 81.***.**5.252
guronline
guronline (üye)
Yurtdışı / Amatör

droral,"fake" aciklamasi icin sagol...

Tarih: 2 Şubat 2006, 15:40 - İp: 85.***.**5.178
fotoman
fotoman (üye)
Yurtdışı / Reklam Fotoğrafçısı

Valla arkadaslar gecmis deneyimlerime dayanarak soyleyebilirim ki, eger 3000 serisi olacak ise haber gercek olsa bile, onu SLR diye tasimaktansa SLR-Like almak daha evladir.

Tarih: 2 Şubat 2006, 21:05 - İp: 85.***.**9.126
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

bence canon'un bu makineyi cikarma olasiligi vardi zaten.. buyuk ihtimalle gercek.. fiyati da d50'ye gore ucuz olacaktir.. mesela s2 is'e yakin bir fiyat olsa nasil olur degil mi?

Tarih: 2 Şubat 2006, 21:25 - İp: 62.***.**2.10
guronline
guronline (üye)
Yurtdışı / Amatör

bence yeni baslayanlar icin super bir egzersiz dslr i olacak...
fiyatida ucuz olursa harika olur.

Tarih: 2 Şubat 2006, 21:40 - İp: 85.***.**5.178