Fotoğrafçılık Forumları
Canon Lensler..
Arkadaşlar canon lenslerin kalitesiz olduğu hakkında birşeyler okumuştum..
Daha önce canon kullanan arkadaşların görüşlerini ve diğer marka lenslerle yapacakları kıyaslamaları merak ediyorum...
Ayrıca Canon lensleri iyi diyen arkadaşlar varsa hangi lensleri öneriyorlar???
Yazacağınız mesajlar için şimdiden Teşekkür EDERİM
Arkadaşlar canon lenslerin kalitesiz olduğu hakkında birşeyler okumuştum..
yanlış okumuşsunuz
Özellikle L lensleri en üst seviyede kaliteli lensler. L olmayan lenslerin büyük kısmı da USM .
Diğer marka dediğikleriniz sanırım 3. parti üreticileri Tamron, Sigma,Tokina . Genel bir kıyas imkansız . Yani tüm canon lensler daha iyidir demek saçma olur . Lens dünyası çok geniş bir kavram .
Ama Canon lensler genel bir bakışla , 3 .parti üreticilerinin lensleriyle kıyaslanamayacak kadar sağlamdır, hızlıdır,sessizdir.
Ayrıca Canon lensleri iyi diyen arkadaşlar varsa hangi lensleri öneriyorlar???
Canon un kaç lensi var biliyorsunuz değil mi
http://www.photozone.de/Reviews/Canon%20EOS%20Lens%20Tests
Canon lenslerin bir kısmının listesi . Başka da var. Hal böyleyken bir öneri imkansız .
acaba ben nikon lensleri canonlara kıyasla daha iyi mi diye okudum?
bir de canon lensleri arasında en çok tercih edilen canon 40d ile her açıda rahatça kullanabileceğim bir lens var mı?
canon 17-85 nasıl bir lens? yeni başlayacak olan biri için?
Nikon lensler mi iyidir Canon lensler mi alışılagelmiş bir sorudur
Bazı nikon lensler Canon muadillerinden iyidir, bazı Canon lensler Nikon muadillerinden iyidir.
bir de canon lensleri arasında en çok tercih edilen canon 40d ile her açıda rahatça kullanabileceğim bir lens var mı
bakın, bunlar geniş kavramlar. birisi gelir ekstra geniş açılı lens önerir, diğeri gelir tele önerir. bu işin sonu yok .
kit lensler bunun için var. insanlar ilk DSLR lerini alınca kit lensle alıp temel kavramları kavrayıp daha sonra daha ileri seviye leneleri alıyorlar.
daha önce DSLR kullanmadığınızı varsayıyorum . 40D nin ve 1000 dolara alacağınız bir L serisi Canon un hakkını vermek ilk etapta kolay değil .
bu nedenle gidin 18-55 IS ve 55-250 IS diye iki kit lens var. onları alın . toplamda 500 doları geçmiyor, ikisi de iyi optiğe sahip . ilk başta çok pahalı lensler almanız bence son derece anlamsız olur .
- 1
İlgili olabilecek konular
-
Sony Zve-10 İçin Lens Önerisi
27 May. 2024, 10:30 zeynelvardar
0108127 May. 2024, 10:30
zeynelvardar -
-
Canon Eos 1d Mark İv İş Görecek Seviyedemi ??
30 Eki. 2022, 00:48 thief_88
078130 Eki. 2022, 00:48
thief_88 -
Nikon D5000 Yerine Nikon D3200 D7000, Canon 600d, Sony A58
27 Oca. 2022, 20:01 muharremuzun
1205919 Eki. 2022, 18:24
fedayi_86 -