Fotoğrafçılık Forumları
Canon 350d--mi Nikon D40 Mi.. ???
Selamlar..dslr makina almak üzereyim Değerli hocalarımdan ve kullanan arkadaşlardan taviye istiyorum...
Aralarında ufak bi megapiksel farkı var ve
Nikonun sensör birazdaha büyük..
ama hangisi daha kaliteli ve ileriye dönük..olur..Kararsız kaldım..
lens konusunda hangisi avantajlı..
Canon 350d + 18 55 : 900 ytl ....... 8 mp
Nikon 40d : + 18 55 : 800 ytl .........6 mp
#atomic' tarafından 23.05.2008 15:49:04 tarihinde düzenlendi.
ben 350d kullanıyorum ve gayet memnunum tavsiye ederim..
İyi de bu fiyata 350d alınmaz !!! Aynı fiyata 400d ler var hatta 200 lira daha ekleyin 30d ler var.
Daha ucuz fiyatlar daha teknolojik aletler içten bile değil.
Mehabalr Çağıl bey uyarınız için teşekkürler...Peki bu fiyatlarda 400d yi nerden bulabilirim veya 200 ytl ekleyip 30 d... İzmirde oturuyorum..Bu fiyatlarda bulabileceğim hiç bir yer bilmiyorum..?
Ve birde mümkünse bu fiyatlarda bu seviyede önerebileceğiniz başka makinalar var mı?
#atomic' tarafından 23.05.2008 18:26:59 tarihinde düzenlendi.
canon 400d kit 12 taksit 960 ytl(bonus karta)...sıfır ve garantili
http://www.shobbo.com/ProductInfo.aspx?CATEGORYID=Ay8TVzgn8BE%3d&ProductID=cEp4bzgqOkI%3d
İkinci el Temiz
Canon 30d
NikonD80
Canon 400d
Sony A100
Pentax K10d
gibi makinalar uygun olabilir.İkinci el ve garantisi devam eden bu ürünler bir nimet olur sizn için.
Gürkan bey çoook teşekkler ..Bonus yok ama bi şekilde ayarlanır..
Siteyi ilk defa görüyorum..Çok iyi oldu bu..Sağolun..
Bakalım son kararı vermedim...Ama fiyat geçekten çok uygun..
2 ay önce nikon d40 kit almasaydım, üzerine 2 tane de lens... hiç kaçırmaz 400d yi bu fiyata alırdım...ama elimde nikon lensler var
şikayetvar sitesinde shobbo sitesi konusunda oldukça şikayet var, iyi değerlendirmek lazım, ya da iletişim kurup malı almak....
Vermiş olduğunu tavsiyeler için hepinize teşekkürler..
Bu konuda fazla acele etmek istemiyorum sonuçta bikere alcam ve uzun süre kullanıcam..bu yüsden biraz daha beklemeye karar verdim...
yapmış olduğunuz uyarıları dikkate alarak
Sohobbo siteside bana da pek güvenilir gelmedi açıkçası..Baska yerlere baktım sıfır makinalar biraz pahalı..İkinci el güzel bişey bulusam alcam artık..
Az daha dişimizi sıkcaz gariii.. ..
Göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı tekrar tekrar teşkkürler..
İyi çalışmalar..
- 1