yolcay1975
yolcay1975 (üye)
Sakarya / Amatör

Canon 30d mi Yoksa Sony A300 mü ?

merhaba arkadaşlar.elimde kompak olarak panasonic fs3 ve fuji s6500fd dslr-like makine var.birde dslr olsun istiyorum.bu iki makine hakkındaki forumda karşılaştırmaya rastlamadım ve pek fikir sahibi olamadım. bu iki makine hakkındaki önerilerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim.cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

#yolcay1975' tarafından 18.05.2010 17:57:54 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 18 Mayıs 2010, 17:52 - İp: 94.***.**1.50
yolcay1975
yolcay1975 (üye)
Sakarya / Amatör

#yolcay1975' tarafından 18.05.2010 17:58:39 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 18 Mayıs 2010, 17:53 - İp: 94.***.**1.50
demirer
demirer (üye)
İstanbul / Amatör

tum makınalar iyi genelde..nıkon canon sony pentax vs..herkes kullandıgı ıyıdır. buraya soracak olursan inanın iyice kararsız kalırsınız..alacagınız makınayı uzun vadelı alacaksanız ıkı marka da guzel..yarın degıstırıp bır ust modele gecebılirim dersenız canon tavsiye ederım .değiştirme de her zaman satısı kolay ve deger kaybı diğer markalara göre ..saglamlık dersenız pentax..ama su an canon 50 d lerın yapısıda guclendırılmıs aratmıyor sanırım pentaxı.butcenız uygun ıse canon eos 50 d derım.. 40 d ıle aynı deselerde ınanmayın menulerı ve özellikleri farklı..cmos sensörü olması her zaman tercih edilmeli makına alırken derim..gece cekımlerı dusuk ısıklı cekımlerde farkı gorursunuz.canon un en guzel ozellıgı lens olayı.marka ve cesıt olarak lens daha cok ve daha ucuz.butcenız uygunsa canon eos 50 d, nıkon d 90 ,sony a300 un ust modelını tavsıye ederım.sony a 300 de gayet guzel lens olayı pahalı..cesıtlı lensler almak zorundasınız dusunmeye deger bır konu.ama sız sız olun buraya yazılanları hıc dıkkkate almayın dostlarınızda kullanaan varsa ınceleyın karsılastırın kendınız hangısıne kanınız ısınırsa onu alın derim.buraya yazılanlara bakacak olursanız ıyıcıe kararsız olmanız kesın.. yenı alacagaınız makına ıle guzel fotograflar cekmenız temennılerrımızle)

Tarih: 19 Mayıs 2010, 15:22 - İp: 81.***.**7.117
yolcay1975
yolcay1975 (üye)
Sakarya / Amatör

demmirer adlı üyeye yazısı için çok teşekkür ederim. aslına bakarsanız sizi çok haklı buldum.kararsızlık en kötü şey ve yapılan yorumlar kararsızlığımı dahada arttırabilir.bütçem neye yeterse ve içim hangisine ısınırsa onu alacağım.şimdi çarşıya gidip buraların en meşhur fotoğraf makinelerini sergileyen ve bu işten çok iyi anlayan bir dükkana gidip biraz takılacağım.bakalım ne olacak...

Tarih: 19 Mayıs 2010, 15:42 - İp: 94.***.**2.66
  • 1