mrgreen
mrgreen (üye)
Yurtdışı / Meraklı

Cameralarin Kalite Siralamasi ..

Cameralarin kalite siralamasi dogru olarak nasil yapilir diye bir baslik altinda toplamak istersek.....!?
Sizler yani uzun zamandir dslr cameralari kullanan amator ve profesyonel arkadaslar.........
ilk oncelikle dslr almak isteyen, yeni baslayan ve kamerayi ogrenmek amacli sadece gunluk cekimlerde kullanacak ise ve 1-2 sene boyunca ayni camera ile devam edecekse tercih etmesi gerken ilk makinanin markasi ne olmalidir..(bu arda tercihlerinizde pixeli,lensleri,af motoru, titresim onleme gibi ozellikleride goz onune alip bizlerle bildiklerinizi paylasirsaniz sevinirim)....
Ayni zamanda cevaplarinizinda bircok yeni baslayan arkadasa isik tutacagina eminim ,simdiden tesekkurler...

Tarih: 28 Aralık 2008, 18:27 - İp: 86.***.**3.53
burkay
burkay (bilir kişi)
Ankara / Firma

provakasyon kokan bir konu bu..
önce fotoğraf eğitimi sonra makine seçimi...

Tarih: 30 Aralık 2008, 15:58 - İp: 88.***.**2.196
mrgreen
mrgreen (üye)
Yurtdışı / Meraklı

....burkay bey iyide bunlari gercek anlamda nasil ogrenebilirim ..ben ingilterede yasiyorum ve herhangi bir kursa gidecek zamanim yok ...aslinda zamanim olsada o sekilde degerlendirebilsem ...amacim benimle bildiklerini paylasan arbkadaslarin tavsiyesiyle benim parama ve istediklerime uygun bir camera almakti....bir kac ay sonra tuh be aslinda nokta nokta kamerayi almamdaha iyi olurdu bu yetersiz kaldi yada lensleri cok pahali titresim engellemesi govdede degilmis..gibi ufak tefek olumsuzluklari ogrenip mantikli karar vermekti ....provakasyon falan ...yinede tesekkurler .

Tarih: 8 Ocak 2009, 18:09 - İp: 86.***.**3.53
  • 1