xcem
xcem (üye)
Denizli / Stüdyo Fotoğrafçısı

Acil!!!nikon D5000 Alacağım Tavsiye

Arkadaşlar canon 350d makina var std kullanıdğım orjinal 18-55 obj var.Yeni bir makina alacağım d90 geçiyo aklımdan fakat; fiyatı çok uçuk araştırma sonrası d5000 almaya karar verdim.Nedir ne değildir sizlere sorayım dedim.Kullanan arkadaşlar yardım bekliyorum.18-55 orjinal obj olması, yeterli ekrn katlanır ondada sorun yok.Yrdım bekliyorum.Stüdyoda ve dış çekimler için ilçede kullnacağım tavsiyeleriniz bekliyorum...

Tarih: 13 Şubat 2010, 13:18 - İp: 212.***.**1.239
ozansan
ozansan (üye)
Yurtdışı / Reklam Fotoğrafçısı

Butcen kisitli ise D5000 i dusunmeden alabilirsin.sadece musteri servisi yada servis konularinda orda durumlar nasil hic bilmiyorum.Japonyada bir sorun yok.Ayrintiya hic girmeyecegim cunku bugun cok yazdim.Tokyoda 10 seneden beri yasiyorum ve esimde Japon diyeyim ve camera yada orda makina deniyor,ilgi alanimda olan ve d700 dan tut d40 lardan beri bircok kamera laip satmisligi olan bir yari-pro merakliyim.Tanisam inan makinada getiririm hersene Turkiyeye ziyaretlerde yaptigim olagan bir durum olarak.Teknik bilgi konusunda israr edersen yardimci olabilirim.Mesaj gonderiliyor sanirim burdada.Bol sans.

Tarih: 13 Şubat 2010, 16:31 - İp: 221.***.**4.187
s_oz
s_oz (üye)
İstanbul / Amatör

Ben ocak ayında D5000 aldım ve iyiki almısım diyorum bence kısıtlı butcen varsa hiç düşünmeden al..Haa bu arada Gold bilgisayar en ucuz fiyatı sunuyordu (ben aldığım zaman 1499a aldım kit lens ile beraber

Tarih: 15 Şubat 2010, 17:11 - İp: 85.***.**3.232
  • 1