mimarca
mimarca (üye)
İstanbul / Amatör

350d Ve Kalitesizlik İşte Canon

arkadaşlar yaklaşık 5 gün önce bir 350d aldım alllahım bu kadarmı dandik resim ler çıkar ortaya anlayamadım herhalde sony r1 e yakındır dıye dusundum.

nerdee tam bir rezalet maddi durumu uygun olmayan adamlar kacsın bu makineden kesınlıkle tam bir para tuzağı...

yıkıldım valla...

Tarih: 16 Aralık 2006, 10:12 - İp: 85.***.**7.42
mimarca
mimarca (üye)
İstanbul / Amatör

işte bir canon 350d 18-55 kit ile resim renkler gayet gerçeğe yakın...

yotumlarınız nedir???

Tarih: 16 Aralık 2006, 13:25 - İp: 85.***.**7.42
mimarca
mimarca (üye)
İstanbul / Amatör

yanlışlıkla tam boyut yukledim.

Tarih: 16 Aralık 2006, 13:29 - İp: 85.***.**7.42
antika
antika (üye)
İstanbul / Meraklı

Mimarca,

O kadar uzulme. Canon'la ilgili en iyi seyi soyleyeyim:

2.eli para ediyor, ustunda Canon yaziyor nede olsa. Bundan kurtulup R1'ini geri alabilirsin.

Tarih: 16 Aralık 2006, 14:04 - İp: 85.***.**2.41
mimarca
mimarca (üye)
İstanbul / Amatör

antika saol ama ben canon dan kurtulmayı düşünmüyorum...

nasıl daha iyi sonuç almalıyım...

ki daha yolun başındayım

Tarih: 16 Aralık 2006, 14:18 - İp: 85.***.**7.42
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

ben bakınca canonun daha kaliteli sonuclar verdigini dusunuyorum..iyi bir lensle ve dogru ayarlamayla (burası onemli)canonla cok daha ıyı sonuclarda alabılırsınız..saygılar

Tarih: 16 Aralık 2006, 14:23 - İp: 88.***.**9.166
mimarca
mimarca (üye)
İstanbul / Amatör

gaijin esasında böyle düşünüyorum ama...

önce flaş edinsem diyorum iç mekan çekimler için...

önerilerinizi ve degerlendirmenelerinizi bekliyorum...

Tarih: 16 Aralık 2006, 14:34 - İp: 85.***.**7.42
e0s
e0s (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

Sevgili mimarca merhaba..

Belki siteden biliyorsun Canon Ürün danışmanıyım ve Erkayalar Fotografçılıkta çalışıyorum.

Dürüst olmak gerekirse R1'in lensi kadar başarılı bir lens değil kitte gelen 18-55 ancak gövde olarakta R1 350D kadar başarılı değil.İstanbulda oturuyorsun sanırım Mecidiyeköye yakınsan şayet 350D ile ilgili birebir makineyi sana daha üst performansta kullanabilmen için yardımcı olurum.Biraz fotograflarda üst kaliteyi nasıl yaklayabileceğin üzerinew sohpet ederiz istersen tabi.

Ayrıca Lens konusunada gelince onuda konuşuruz Canon yada başka uyumlu Sİgma Tamron üstündede konuşabiliriz.Ancak unutmaki elindeki makine ile çekilmiş çok kaliteli fotograflar internet sitelerinde mevcut.Olaya pozitif yönlerinden bakmanı tavsiye ederim,yolun başında olduğunu kabul etmen ve iyi sonuç nasıl alacağını araştırman konusunda ayrıca tebrik ederim.

antika hemen al R1 ini geri falan demiş,ikinci eldee iyiymiş canon sanki yatırım yapıyoruz, boşver o sana biraz büyü orta formata da geçte der.

Yardım istersen,önümüzdeki çarşamba-pazar arası mecidiyeköy taraflarında olacağım bulunacağım mağazaya gelmeyi düşünürsen yardımcı olurum.Sana detaylıca tüm özelliklerinide anlatırım.Soğuyup elinden çıkarıp zarar etmeye hiç gerek yok,350D iyi bir makinedir.

Hoşçakal.

Tarih: 16 Aralık 2006, 14:38 - İp: 85.***.**2.233
mimarca
mimarca (üye)
İstanbul / Amatör

e0s merhaba çok teşekkür ederim.

ayrıca yazmanı bekliyordum zaten.

yani satmanın fazla bir kar getirecegını dusunmuyorum.

ve işime gelmez en azından bır zaman da kesınlıkle farklı bır lens ıle denemek ıstıyorum cıhazı.

ayrıca ergonomisinden de memnunum.

şahsi adres ve bilgilerinin sahsi maılıme atarsan severek gelirim.

yakın deyılım ama.

Tarih: 16 Aralık 2006, 15:16 - İp: 85.***.**7.42
muratanil
muratanil (üye)
Osmaniye / Özel Gün Fotoğrafçısı

Merhaba mimarca,

makinan hayırlı olsun.yeni almışsın ama yeterli test yapmadan çok acımasızca eleştri yapmışsın.bizim insanımız hatayı hep karşıda arar.hiç kendine bakmaz.makinanın ağzı yok tabi kendini de savunamaz.)

çok önemli olan parametre ayarlarını yaptığını düşünürek o kısmı hatırlatmıyorum.

çektiğin fotoları(resim değil) farklı koşullarda çekmişsin.
R1 de flaş var ve diyafram 2.8
350d flaş yok ve 3.5 diyafram.(tam rakamları bilmiyorum
yazılanlardan tahmini).perde hızlarıda farklı demişsin.

ve 18-55 lens kalite açısından tatmin edici değilsede 18 açısı avantaj olan, ucuz bir lens.

eos arkadaşımız ve bu makinayı kullanan arkadaşlar sana bu konuda yardımcı olacaktır.

makinadan memnun kalacacığını düşünüyorum.güzel günlerde kullanman dileğiyle.başarılar..

Tarih: 16 Aralık 2006, 18:51 - İp: 81.***.**8.215
mimarca
mimarca (üye)
İstanbul / Amatör

haklısın muratnil makinenın dılı yok oda susuyor.

bakalm arkadaslar yardımcı oluyor saolsunlar bu parametrelerı ellede kafamıza gore ayarlayabılırmıyız ki...

yanı keskınlık kontrasını vs...

Tarih: 16 Aralık 2006, 20:30 - İp: 81.***.**0.46