Fotoğrafçılık Forumları
Sıfır 350d Err01 Hatası Yardım Pls!
arkadaşlar daha dün akşam üstü elime gecen aydinlarfotodan aldığım 350d (kit)ile daha bir kare resim cekemedim. err01 hatası veriyor makine af modunda ne odaklama yapıyor nede diyafram ayarlıyor denklaşöre basınca err01 hatası off yapıp açıyorum doğal olarak makinede bi sorun var objektifi sağlam makinede veya softwarede sorun var cevabını bilen varsa bi zahmet ya değilse garantiye göndermem icap edecek ilgili arkadaşlara şimdiden teşekkürü bir borç bilirim saygılarımla...
Aydınlar'a durumu bildirin, ürünü bu nedenle geri göndereceğinizi söyleyin ve de gönderin. Daha ilk günde hata yapan bir ürün için garantiyle falan uğraşılmaz. Dükkandan deneyerek alsaydınız o durumda zaten o ürünü almazdınız. Fatura tarihinden itibaren 30 gün içinde tüketiciden kaynaklanmayan bir nedenle arıza yapsa bile ürünü yenisiyle değiştireme veya para iadesi isteme hakkınız var. Tabi eğer err01 hatası kolayca düzeltebilecek basit bir hata ise zaten bu konuda da size bilgi verirler. Ayrıca kullanım klavuzundn da bu hata ile ilgili bir açıklama varsa bulabilirsiniz.
Belli seri numaraları olan lenslerle/power grip ile böyle problemler olduğunu duymuştum.
hangi lensi kullanıyorsunuz ? birden fazla lensle aynı sorun varmı ? Power grip takılımı ?
makinde grip yok 350d software 1.0.3 yüklü obj ise ef-s 18-55 1:3,5-5,6 II msn adresim
[email protected]
Internetten okuduklarımı doğru hatırlıyorsam, sorununuz lensle ilgili olmalı, makine ile ilgili değil. Auto-focus motoruna giden güç ile ilgili idi okuduklarım. Öncelikle kontakları kuru bir bezle temizleyip tekrar deneyin, olmazsa fazla vakit kaybetmeden değiştirin.
fotoğrafçı arakadaşım var onun objektifi taktım aynı sorun var benim objectifi onunkine taktık canavar gibi
O zaman hiç vakit kaybetmeyin, değiştirin.
aydinlardan oktay bey ile gorustum degistirecekler yenisi ile bende bunun üzerine sigma 28-300 alıyorum canon 18-55 + sigma 28-300 şimdilik yeter bana ilgilerinizden dolayı tşk ler
aydinlar fotoya ve ordaki oktay beye teşekkürü bir borç bilirim makinayı anında yenisi ile değiştirip gönderdiler
Keşke makineyi AF modunun dışında bir de manuel olarak deneyip sonucu bize bildirseydin...son derece basit bir problem aslında..
manuelde denedim olmadi lens takmadan da denedim olmadi neyse saolsun aydinlar birebir değişim yaptı şimdi bir sorunum yok hepinizin kandili mübarek olsun
- 1
İlgili olabilecek konular
-
[ücretsiz] Video Düzenleme Programı [capcut Sıfırd
28 Eyl. 2022, 16:11 prodersler
0108028 Eyl. 2022, 16:11
prodersler -
Sony Mc2500 Numaratör Sıfırlama
24 May. 2015, 23:24 sahincolor
4679605 Haz. 2015, 17:34
september9 -
-
Nikon Af-s 35mm 1. 8 G Sıfır Ayarında
05 Oca. 2014, 18:43 nikonfili
0295405 Oca. 2014, 18:44
kesim00 -
Sony A230 Mu? Nıkon D50 mi ? Canon 350d?
23 Ağu. 2013, 21:43 oguzhansrkya
7213424 Ağu. 2013, 23:06
91oguzhan91 -