gulenadam
gulenadam (üye)
Kayseri / Amatör

Samsung S850-canon A560 Hangisi???

herkese iyi günler. ben yeni bir digital fotoğraf makinası almak istiyorum. 2 makina arasında kararsız kaldım ve bilen kullanan tecrübeli kişilere sormak istedim. makinalar samsung digimax s850 ve canon POWERSHOT A560 fiyat olarak samsung 260 ytl civarı canon 350 cavarı. fiyatta pek bir sıkıntım yok ikisini de alabilirim ama aynı makinaya daha fazla para vermek te istemiyorum. yorumlarınızı bekliyorum.makşnayı kullanım amacımda gündelik bir kullanım olacak çok fazla detaylı çalışmalar yapmıyacağım. başka model ve marka önerileriniz de olabilir. fiyatı biraz daha esnetebilirim. yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler. kolay gelsin

Tarih: 5 Şubat 2008, 13:37 - İp: 85.***.**4.66
canmahmut
canmahmut (üye)
Ankara / Amatör

S-850'nin avantajı Diyafram ve Hız ayarını ister otomatik, isterse manuel kullanma imkanı vermesidir. A560'da ise elle ayar imkanı yok. Çok para harcamadan fotografçılığı ögrenmek isterseniz bu makina iyi bir başlangıç olabilir.

Gündelik kullanımda sürekli yanında bulundurmak açısından da yine S-850 daha uygun. yaklaşık 2cm kadar daha ince.

Tarih: 5 Şubat 2008, 15:55 - İp: 212.***.**7.190
bisquit
bisquit (üye)
Antalya / Meraklı

samsung cogu özellikler bakımından,mesela
daha büyük sensör daha iyi makro daha kaliteli ekran.. avantajlı,fakat foto kalitesini bilemiyorum.canonun foto kalitesi güzel ve yeterli bence.samsungun da ondan aşşağı kalır bir farkı olmaması lazım

canonda manuel modda ens. diyafram ayarı yapılabiliyor

Tarih: 5 Şubat 2008, 16:55 - İp: 88.***.**5.153
  • 1