Fotoğrafçılık Forumları
Panasonıc Fz 38
SELAM DOSTLAR.. BEN HAKAN. PANASONİC KULLANICISIYIM. SIRASIYLA FZ 20 , FZ 18, FZ 28 KULLANDIM EŞİMDE İSE PANASONİC TZ 5 VAR.GERÇEKTEN GÜNLÜK KULLANIMDA SÜPER MAKİNELER.... FAKAAAT ARTIK SIKTI.SENSÖR EBATLARI AYNI DURMADAN PİKSEL YÜKSELTME... BU İŞ ARTIK BİR YERLERDE DURMALI. YENİ ÇIKAN FZ 38'E BAKIYORUMDA , DEĞİŞEN FAZLA BİR ŞEY YOK.. OTO FOKUS HIZLI ....???? BAŞKA NE VAR (VİDEO KISMINI GEÇİYORUM.).. HİÇBİRŞEY YOK MAALESEF..BİR YIL BEKLE , PANASONİC BUNU ÇIKARSIN... HASTA PANASONİC'CİLERİ TATMİN ETMEYEN YENİ BİR ÜRÜN .. AKŞAMKİ YEMEĞİ YEMEYE BENZİYOR.. DSLR .... AMA OBJEKTİFLER... FİATLAR.... EBETLAR... HEPSİ VAZGEÇMEME NEDEN AMA BİR YERE KADAR... ÖYLE DEĞİLMİ DOSTLAR. ?? DAHA SENSÖR BOYUTLARI BİLE 5 YILDAN BERİ ARTAMADI, BELLİKİ ARTTIRILMIYOR..YİNE ORTA KARA ÇEKİMLER VE YİNE BERBAT GECE ÇEKİMLERİ.... BU PANASONİC VE DİĞERLERİ BİZİ RESMEN SÖMÜRÜYOR... BEN FZ 38 i ADAM GİBİ BEKLİYORDUM AMA MAALESEF .. YİNE AYNI TERANE..... SAYGILAR DOSTLAR......... IŞIGINIZDA HAYAT ŞANSINIZDA BOL OLSUN...........
konuyu yanlış kısma açmışsınız, buraya taşıdım. saygıyla..
TEŞEKKÜRLER... SAĞOLUN.. ACEMİLİK İŞTE.........
forumda buyuk harflerle yazmayın,yazıyı duzeltmezsenız konu kaldırılacaktır.
Evet dostlar bende bu yıl Panasonic'ten çok şey bekliyordum ama maalesef dağ fare doğurdu...3 yıldır aynı sensör ve objektifle işi götürmeye çalışıyor.Nedeni bence Micro4/3 sistem makinaların sahasına fazla sokmak istemiyor süperzoom kompaktı bayağı bir yatırım yaptığını ve artık hasılatı toplama zamanı geldi diye düşünüyor Panasonic...
Ve yazılımsal gözboyayıcı bir takım özellikte isim değişikliği yaparak günü kurtarmaya çalışıyor...
- 1
İlgili olabilecek konular
-
Panasonic Fz-48 Video Hakkında
09 May. 2020, 18:56 erencakir
1164212 May. 2020, 02:16
mustafa_ozdag -
Öğrenciyimmm!! Panasonic Dmc-fz 200
18 Eki. 2017, 12:14 akortsuz
1350519 Eki. 2017, 11:29
akortsuz -
-