Fotoğrafçılık Forumları
Nikon D5100 Acılma Sorunu
herkese ıyı aksamlar
nikon d5100 kullanıyorum on tusuna bastıktan sonra kum saati çıkıyor 2-3 saniye sonra açılıyor ilk aldığımda bu sorun yok gibiydi yanlış hatırlıyorsam duzeltin lütfen yardımlarınız için teşekkurler
Makinanız her açıldığında sensör temizlemeye ayarlı. İsterseniz menüden değiştirebilirsiniz - değişik seçnekler var .
herkese selam..D5100 alalı birkaç hafta oldu.ilk makinam.18-55 lens ile satılıyor.kullanmayı çok iyi bilmesemde zoom u daha ii bi lense ihtiyacım var.ne tavsiye edersiniz.çünkü çok çeşit var.uzaktaki bi nesneyi en ii şekilde çekebilmek istiyorum.25-30 m mesafede detay alabileceğim..
paperman..siz yardımcı olabilirsiniz zannedersem..
" Sadece bir kaç hafta oldu / kullanmayı pek iyi bilmiyorum " diyorsanız , MADDE 26 derim . TIKLAYIN.
Biraz sabredin ; elinizdekine ilave takıp çıkaracağınız 55-200mm veya 55-300mm gibi bir lens mi yoksa sizi uğraştırmayacak geniş açıdan teleye uzanan 18-105/18-135/18-200mm tarzı bir şey mi istediğinizi anlamaya çalışın .
Bu kararı kendiniz verebilene kadar da bir şey almayın
Paperman in tavsiyelerini dikkate alin, ben cok faydasini gordum,ayrica kullanma klavuzunu bikmadan okuyun, orada hersey yaziyor.
- 1
İlgili olabilecek konular
-
-
Nikon F55 Türkçe Kullanma Kılavuzu
06 Ağu. 2006, 19:27 tekin43
3322912 Nis. 2023, 13:15
sametcan97 -