osetsinan
osetsinan (üye)
Bursa / Amatör

Nikon D5100

Mehrhaba yaklaşık bir ay önce nikon d5100 dslr makina aldım ilk makinam bir aydırda kurcalıyorum makinada 1080p video kaydı var ama ses kaydı alamıyor acaba benim makinamda mı bir problem var yok sa bilmediğim bir şey mi var menüde sesle ilgili bir ayar yeri var 4 seviyede ses ayarı var düşük orta yüksek otomatik ve bir de ses kapalı ama hiç bir modda kaydedilen videolarda ses yok acaba önereceğiniz bir şey varmı

Tarih: 11 Eylül 2011, 12:15 - İp: 62.***.**5.8
xyzarc
xyzarc (üye)
Ankara / Amatör

Sayın Osetsinan,

Bugüne kadar bir çözüm bulmuşsunuzdur sanırım ama ben yine de bir kez servise götürülmesi gerektiğini düşünüyorum.Çünkü ben de bu makineyi yeni aldım ve inceleyebildiğim kadarıyla eğer ses off değilse ses kaydı yapmaması ancak mekanik bir arızası olduğunu gösterir..

Keşke sonucundan da buraya geri dönüş yapmış olsanız, böylelikle, belki bir başkasının da bu olay başına geldiğinde sizin tecrübelerinizden istifade etme şansı olurdu..

Tarih: 11 Ekim 2011, 16:52 - İp: 212.***.**9.58
osetsinan
osetsinan (üye)
Bursa / Amatör

Merhaba malesef sorunumu çözemedim servise götürücem ama bir türlü fırsat bulamadım şimdilik sadece fotoğraf çekimlerimde kullanıyorum ilgiliz için teşekür ederim.

Tarih: 12 Ekim 2011, 17:13 - İp: 93.***.**2.52
xyzarc
xyzarc (üye)
Ankara / Amatör

Geri dönüş için ben de size teşekkür ederim.

Tarih: 1 Aralık 2011, 01:07 - İp: 85.***.**0.199
  • 1