Fotoğrafçılık Forumları
Havanın Rengi D80
arkadaslar bu bulutların rengi neden cok mavi...
tamm abicim deneyım sabahta tartısalım ama bı sey daha yuklıcem
b akın buda oylee
buda benzeri kadraj yaklasık degerler aynı ama bune boyle BU POZ D50 ILE CEKILDI TABİ...
DSLR'ne alışıyorsun galiba mimarca, r1'i geçmişsin hali hazırda artık d80 kalıcak gibi görünüyo tabi mavilikten şikayet etmezsen
Bu fotografları sabaha karşı çekmişsin mimarca.O saattlerde hava mavimsi duruyor güneşin doğuşuna yakın bir zaman oldugu için.Güneşin doğuşu ile arasında 30-45 dakika var.Bu yüden olabilirmi?
Birde makinanın tarihi hala yanlış.Saatinde yanlış olma olasılıgı benim teoriyi çürütür
Alacakaranlık, zifiri karanlık, Dolunay diye tabir ettiğimiz terimler var, bunların hepsi gökyüzünün farklı çıkmasını etkileyen ışık faktörleri, kusuru makinelerde arama mimarca.
Mimarca bu konuyu DSLR/Dslr-Like Teknik bölümüne taşıyalım'mı .
güzel fotograf mimarca eline saglık.
Gece mavi olması daha makbul değilmi. Farklı bir tat veriyor. Bende de yaz aylarınd agenelde mavi cıkar. Diger arkadaşların dedikleri dogru. alacakaranlık dolunay bilmem ne..
cıncık gibi fotograf olmuş. bu arada sizin site meshur olacak. Fiyatları kesin artmıstır senin cekimlerden sonra.
degerlerini yazsaydın ya.. iso mu uzun pozlama mı?
ortalama dgerlr d80 ıcın ıso 100 30sn pozlandı.f8 gibi
ama bakn benzeri yer d50 ıle gokyuzu sıyah yoo tabıkı ben bunda bı kusur bulmuyorum tabıkı hos bır hava katmıs fotoya ama sebebını bılmek ıstıyorum ama ewet dolunay olayı sanırım
hayır foto sabaha karsı deıl 21.00 gibi cekıldı...
kontrast bu arada fotolarda tek ps yok...
Hakikatende süper bir site.Ama sadece içi.Dışı ise pek güzel değil.
Bu arada mimarca sanırım d80 ide satacak.Kafaya koymuş gibi.
Bence k10d almalı. Benim s2 ilede değişebilirizs.s2 gökyüzünü kapkara, bulutları bembeyaz çıkarır.
İlgili olabilecek konular
-
Ramazan Yıldız Havanın Rengini Güzeller Bozar [bozlak]
29 Ağu. 2021, 16:00 prodersler
0114529 Ağu. 2021, 16:01
prodersler -
-
Word'de Sayfa Rengini Değiştirme, Word Arkaplan Re
22 May. 2021, 15:59 prodersler
0180922 May. 2021, 16:00
prodersler -
Vsdc Video Editor Videoda Bir Rengi Koruyarak Renk