Fotoğrafçılık Forumları
Fuji S9500 Estantane Problemi
Arkadaşlar merhaba,
Forum sayfalarını büyük bir zevkle takip ediyorum.Burdanda etkilenerek 2 ay önce S9500 fuji makina aldım.Ama 1 hafta önce durup dururken manuel ve P A S ayarları işlevini yitirdi.Manuel ve estantene ayarlarını yapan tekerlek çalışmamaya başladı.Garntiye gitti.Problem büyük ihtimalle halledilecek.Daha önce bu sorunla karşılaşan varmı?Tekrar aynı şey başıma gelirmi?Teşekkürler ve iyi günler dileklerimle...
Ben de aynı sorunu yaşadım arkadaşlar. Aynı zamanda yön tuşlarından üst tüşa basınca ses çıkarmaya başladı. İnşallah hallolur.
Yahu benim tekerlekte kendi kendine çalışmamaya başladı.Çok sinir bozucu bi durum.Şimdi gidip garantiye verecem inşallah kısa bi zamanda geri verirler.
herkesin makinesi bozulmuş galiba
neyse, umarım sorunsuzca garantiden hallolur.
eskiden böylemiydi elektronik eşyalar, bende 20-25 yıllık pentax dslr var hala tık demeden çalışıyor, ayar tekerleği hala dönüyor
eee firmalar naapsın sattıkları mal 1-2 sene içerisinde bozulacakki yenisini satsınlar dimi. abimde sony f-717 var sensörü arızalandı 1,5 aydır evde yatıyor, parça yurt dışından gelmemiş daha.
Arkadaslar bu ayar tekerleginin bozulma sebebi nedir peki, yapıldıktan sonra tekrarlarmı bu arıza. Servistekiler bu konu hakkında bir oneride bulunuyorlarmı. Simdi bu problemi henuz yasamamıs olan s9500 kullanıcıları olarak ne zaman bozulacak diyemi bekleyecegiz. Belliki kronik bir hata.
Belli bir seridemi var yoksa tum s9500 lerde bu sorun cıkma olasılıgı varmı acaba.
Ne dersiniz.
ayar tekerleğinin altındaki plastik mil Pcb deki potasyometreyi çeviriyor.Yapısı biraz zayıfça eğer yedek parçalarda o plastik mil üzerinde değişiklik yapılmamışsa tekrar bozulma ihtimali var.
Duyduğum kadarayla eski halinden daha sert oluyormuş tekerlek.Benim makinam garantiye gideli 9 gün oldu hala telefon bekliyorum.Çok özledim çooook
Hayret ben yaşamadım öyle bir problem.
Yaşamana gerek yok zaten haa iyi bak makinana ben değerini gidince daha iyi anladım
arkadaşlar bence bu genel bir problem.herkes yaşamış sanırım.bende de bu akşam çalışmamaya başladı ve korktum doğrusu çünkü daha 1 ay oldu alalı.çok temiz şekilde kullanmama rağmen oldu malesef.
hepinize ii akşamlar.
Vay vay vay ve vah vah vah...
N'oldu bu Fuji'lere böyle ya? Forumda o kadar tantana çıkaran makine mi bu? Enteresan... "Nevigasyonu biraz zayıf gibi, güven vermiyor" dediğimde çullanıyordu millet üstüme... Tey tey tey...
Hepinize geçmiş olsun diyorum...
İlgili olabilecek konular
-
Fujifilm: Yapay Zeka Fotoğrafçılığı Nasıl Değiştiriyor?
30 Oca. 2023, 15:35 miratcenk
2135015 Mar. 2023, 10:41
miratcenk -
Fujifilm Finepix S2980 Kullananlar Bakabilir Mi?
28 Eyl. 2020, 15:49 rojinrojout
2299327 Mar. 2022, 07:25
sametonsuz -
Fujifilm Finepix S2995 Marka Fotoğraf Makinesi
17 Eyl. 2021, 17:34 elifcokuc
0214317 Eyl. 2021, 17:34
elifcokuc -
-
Fujifilm Xt4 mü Sony A7 III mü Almalıyım
08 Tem. 2020, 15:33 xxray
4397828 Oca. 2021, 23:30
dioloh -