Fotoğrafçılık Forumları
Fotoğraflara İmza Koymak..
Fotoğraf çekmeye amatör olarak yeni başladım.. Öğrenmem gerekenleri kendi çapımda araştırarak deneyerek bulmaya çalışıyorum.. sormak istediğim bu işi sürekli amatör olarak yapacağım için fotoğraflara imzamı yerleştirmem önemli bir durum mu yoksa fark etmeyen bir durum mu? cevaplayanlara şimdiden teşekkürler..
dikkati fotograftan imzaya kaydırmadıgı surece sorun yok.
büyük sekilli renkli alacalı imzalardan logolardan olabildigince kacınmaya calıs.
mumkunse her fotografa benzer sekilde imzalar koy, fotograf renkleriyle uyumlu olmasına ozen goster.
fotograf senin imza koyup koymamak senın bilecegin iş, ama fotografın onune gecmemesi senin faydana olur.
tşkkrler cvp için.. pek programlarla uğraşıp foroğrafa imza eklemekle uğraşmak istemediğim için önem arz edermi merak ettim.. bana kalırsa eklememeyi tercih ederim
tabiki ekleyip eklememek senin bilecegin iş.
hatta en iyisi bakanın, imzasız işaretsiz onun senın fotografın oldugunu anlaması,yani kendi tarzını olusturmak
bende bu konuda sıkıntı yaşıyorum. bir türlü kendi logomu yapamdım. bana yapılışını anlatan bir video yada pdf vs link verir misiniz?
logo/imza yapmak başkadır yapılmış logoyu/imzayı fotoğrafa eklemek başkadır.
onu biliyoruz zaten bende yapılışıyla ilgili istedim zaten arkadaşım.
- 1
İlgili olabilecek konular
-
Word'e İmza Ekleme Word'e İmza Nasıl Eklenir Word
25 May. 2021, 19:25 prodersler
0191425 May. 2021, 19:25
prodersler -
İmza Kampanyası - Fotoğraf Severler Fotoistanbul'u Özlüyor!
16 Nis. 2021, 20:06 miratcenk
0158916 Nis. 2021, 20:07
miratcenk -
-
Nik Collection, Fotoğraflara Efekt Verme
07 May. 2018, 00:15 prodersler
0460107 May. 2018, 00:16
prodersler -
Fotoğraflara Yer Konumu Ekleme Hakkında
10 May. 2015, 23:05 tutastes
0136410 May. 2015, 23:05
tutastes -