Fotoğrafçılık Forumları
Dsc H1 Flash Sorunu
arkadaslar gecen gun sony dsc h1 makina aldim flashli cekimlerde flashi iki kere kucuk patlatiyor ardindan buyuk patlatiyor. isigi olcmesi icin iyi ama ilk iki yi yiyenin agzi yuzu yamuluyor ve hep kotu cikiyor ne yapmak lazim fikrinize ihtiyacim var
Çok ilginç bende sorunsuz çalışıyor.
Bahsettiğin gibi bir problemle karşılaşmadım hiç.
Merhabalar...
Bende de aynı makineden dun aldım ama tam kurcalayamadım. Türkçe klavuzum yok ama flash seçenekleri olması lazım. 3 Mod flaş olmalı.Flash modlarını değiştirerek denemelisin. bende de iki küçük birde büyük flash patlatıyor. Ayrıca Türkce klavuz bulabilirmiyiz?
flash secenekleri sadece gucu ile ilgili tarzini degistirmiyor
Sony pek çok modelinde hologram af asist kullanıyordu anladığım kadarıyla bu modelde af asist işini flaş ışığı yapıyor ışığın az olduğu yerlerde ya harici ışık kaynağıyla çekim yapacağınız yeri aydınlatın yada manuel fokus özelliğini kullanın son bir seçenekte menüden af illuminator seçeneğini off yapabiliyorsanız onu seçin
#kobra' tarafyndan 26.08.2005 15:40:00 tarihinde düzenlendi.
Bu flaş modlarıından birisi.Kırmızı göz engelleme ve portre modunda yapıyor olması lazım.
Setup menüsünden red eye reduction seceneğini off hale getirdiğiniz anda bir tek büyük patlatmaya başlayacaktır. Ama bu sefer kırmızı göz probleminiz ortaya çıkar çok bariz..
Sevgili kobra.
Af Asist işini flash yapmıyor. Kendi Lambası var.
paketin icinden cikan iki tane siyak lens kapagi var ici bos o ne ise yariyor bilen varmi sanki zoom gibi ama elbeteki degil
sanırım su diskten bahsediyorsunuz
Sony supplies a lens adaptor ring (which allows the use of 58mm filters and tele/wide adaptors) and a bayonet lens hood in the box with the H1.
Bahsettiğiniz şey elli dolara mal oldu bana.Lens adaptörü.Sony hayrına bedava veriyor.Aman atma tele, geniş açı ve close up lens veya filtre alırsan lazım olacak.
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
-
Usb'ye Müzik Kopyalama Araba İçin Flash Bellek Yapma
13 Eki. 2024, 15:47 prodersler
023313 Eki. 2024, 15:48
prodersler -
Usb Bellek Biçimlendirme, Flash Diske Format Atma
16 Nis. 2018, 20:19 prodersler
0367016 Nis. 2018, 20:20
prodersler -