bestcyber
bestcyber (üye)
İstanbul / Amatör

D90 Yardım

Merhaba arkadaşlar, fotoğraf çekmeye yeni başladım, n90 aldımi ayrıca 18-105 ve 70-300 lens aldım. bunlar ne işine yarayacak demeyin lütfen, çünkü bende bilmiyorum. Sorunum şu, n90 ile ilgili sadece hızlı kullanım kitapçığı var elimde, automatik çekimlere devammı edeyimmm yoksa biriniz yardımcı olurmusunuz bana
şimdiden teşekkürler...

Tarih: 15 Ağustos 2010, 23:02 - İp: 188.***.**1.108
ozaygonlum
ozaygonlum (üye)
Antalya / Amatör

lütfen bana da gönderirmisiniz.

[email protected]

Tarih: 15 Ocak 2011, 18:25 - İp: 88.***.**9.175
stovepipe
stovepipe (üye)
İstanbul / Amatör

Kusura bakmayın acaba konu hala güncelse D-90 türkçe kullanım klavuzunu banada gönderirmisiniz. şimdiden teşekkürler.

[email protected]

Tarih: 2 Mart 2011, 19:52 - İp: 85.***.**3.141
burati
burati (üye)
İzmir / Amatör

selamlar
mümkünse ben de o klavuzdan rica ediyorum.

[email protected]

#burati' tarafından 03.03.2011 01:53:55 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 3 Mart 2011, 01:53 - İp: 85.***.**0.104
zaranci
zaranci (üye)
İstanbul / Amatör

MERHABA MÜMKÜNSE BENDE KULLANIM KLAVUZU ALABİLİRMİYİM.
[email protected]

Tarih: 8 Mart 2011, 15:22 - İp: 212.***.**0.39
muzafferacar
muzafferacar (üye)
Manisa / Meraklı

bu maillerin sonu gelmez ama çok ayıp olmazsa bende rica edeyim. [email protected]

Bu arada asıl soruya cevap vermek gerekirse, Sn bestcyber, bu makineyi otomatik modda kullanmak son model bir mercedes alıp yayan gitmek gibi birşey bence. Acilen bir fotoğrafçılık kursuna gitmenizi, bu mümkün değilse internetten (ve sanırım bu sitede forumlarda biryerlerde de vardı) kurs notlarını indirip incelemenizi ve ayrıca hem bu siteden hem de internetten fotoğrafçılığın temel kavramları ve temel ayarlar konusunda (diyafram,enstantane,iso,WB vb) bilgi edinmenizi öneririm. Sonrasında öğrenmeye başladıklarınızla önünüzde dev bir deniz olduğunu görecek ve ilginiz varsa daha çok öğrenmek isteyeceksiniz. En azından bana öyle oldu

Tarih: 8 Mart 2011, 16:55 - İp: 62.***.**2.1
muzafferacar
muzafferacar (üye)
Manisa / Meraklı

Fotografium isimli fotoğrafçılık ürünleri satan bir site var. O sitenin anasayfa sol üst köşesinde ücretsiz eğitim videoları diye bir başlık göreceksiniz. 40-50 adet en basit seviyeden başlayarak özel durumların fotoğraflanmasına kadar giden öğretici videolar var. Yeni başlayan birinin işine yarayabilir diye düşünerek paylaşmak istedim.

Tarih: 24 Mart 2011, 16:15 - İp: 62.***.**2.1