Fotoğrafçılık Forumları
D600’mü Geliyo Ne?
Uygun fiyatlı fullframe makine gliyor. Hayırlısı olsun.
http://www.fotografnotlari.com/index.php/donanim/ekipman/nikon-d600-fiyat-ozellikler-karsilastirma.html
D600 ü ben de bekliyorum
Daha epey bekleyeceksiniz kusura bakmayin sadece halen soylentilerini duydugunuz makinayi.
En iyi ihtimal bu yilki Photokina'da eylul sonu duyurulsa, piyasaya cikmasi en erken Kasim'i, Turkiye,ye gelmesi yilbasini bulur/gecer.
Alacaginiz makina da her yeni cikan oturmamis model gibi, her turlu imalat/yazilim hatalarina acik olur - fiyatinin da normalin ustunde olmasinin yanisira .
Hele hele hic DSLR kullanmamis kisilerin, kit lensi ile $2500'u bulacak d600 gibi full frame makinayi beklemeleri daha buyuk hata .
D300s mi D600 mü tercih ederdiniz?
"D300s mi D600 mü tercih ederdiniz?"
D300s, cunku D600 hala cikmadi.
"ederdiniz" yani şu anki özellik karşılaştırmalarına göre. Profesyonellerden cevap almak isterim.
D600 daha cikmadigi icin ozellikleri/specleri bilinmiyor ki - nasil kiyaslansin
Gordukleriniz/okuduklariniz sadece tahmin/soylenti . Kac Mp olacagina dair bile kesin bilgi yok.
Anladım hocam. :D Ben sizlere yardımcı olayım o zaman. Madem araştırmadınız:
http://snapsort.com/compare/Nikon-D600-vs-Nikon_D300/specs
Sizin de internette her okudugunuza inanmamaniz gerektigini, makina piyasaya surulmeden incelemesi olamayacagini ogrenmeniz gerekiyor ..
Verdiginiz linke gore D600, Mayis 2012'de duyurulmus - yaz bitiyor , piyasada Hala yok. . Linkte detaya girilmedigini gorebilirsiniz zaten.
Nikon tarafindan D600 konusunda herhangi bir duyuru yok. Gordugunuz tum specler Nikonrumours adli bir sitenin bu konudaki tahminleri/duyumlari/dedikodulari ... Meraklilari dedikodusu cikar cikmaz photoshop ile modelini bile yaratiyorlar/internete koyuyorlar.
Piyasada veya duyurumu ( announcement ) yapilmis olan makinalari Nikon sitesinden takip edeceksiniz . Orada varsa vardir, yoksa yoktur . Gerisi birilerinin tutmasi mumkun tahminleridir. Bu tahminler dogru olsa bile piyasada olmadigi icin test edilemeyecek bir makinanin kagit uzerindeki ozelliklerini mi kiyaslaylayacagiz yillardir piyasadaki D300/s ile ? Makinanin bir tek olmasi muhtemel Mp'sini bilerek mi gidin onu alin diyecegiz ?
TIKLAYIN
#paperman' tarafından 16.08.2012 04:12:18 tarihinde düzenlendi.
Üstat ben varsayım yaptım. Sorudaki zaman kipine dikkat ederseniz. Öylebirşey olsaydı. Çümleyi iyi okursanız. Ama ondanda vazgeçtim.
KONU KAPANMIŞTIR.
snapsort'un kötü ve hatalarla dolu bir site oldugunu biliyordum ama bu kadar rezil oldugunu bilmiyordum. Cikmamis govdenin ozelliklerini verip karsilastirmak ne demek yahu? Dedikodu sitesine donmus iyice.
snapsort = snapZORT
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
-
Fotoraf Makinemden Tıkırtı Geliyor
28 Ara. 2016, 13:09 skyfall
1225430 Ara. 2016, 20:58
rockkesman -
Bahar Geliyor Ve Sahne Psd Fonları
27 Mar. 2015, 23:39 prodersler
0251827 Mar. 2015, 23:40