Fotoğrafçılık Forumları
D 80 Err Hatası
arkadaşlar d 80 makinam uzun bir süredir ERR hatası veriyordu . diyafram ile ilgili bir hata olduğunu ve bunun 226 liraya mal olacağını soylediler. bu masraf normal mıdır bilemedim . bu konuda bilgisi olan varsa , paylaşırsa memnun olacağım. ona göre yapmalarını söyleyeceğim veya başka bir yere götüreceğim. iyi günler
Daha önce de eklemiştim - çözümü aşağıda ... Artık karar verirsiniz yapıp yapamayacağınıza .
Kolay gelsin
D80 Err Part1 - TIKLAYIN
Part2 - TIKLAYIN
hocam naptınız."hadi bi deneyeyim" dese bir kişi,sökmesine söker, dağıtır ama makinayı bidaha toplayamazki.
#melike1994' tarafından 12.07.2011 19:30:32 tarihinde düzenlendi.
Sayın Papperman ,
fotoğrafınıza baktığımda torun torba sahibi aklı başında birine benziyorsunuz..
Umarım verdiğiniz bu linkten kimse cesaret alıp da makinesine zarar vermez.
Kaldı ki o linkte makineyi söküp takan kişi anlatısında Kondansatörün Boşaltılmasına yönelik hiç bir uyarıda bulunmadığı gibi Elektroniğin en temel konularından biri olan ESD (topraklama) konusundan bihaber bir kimsedir.
sevgili arkadaşlar makinenizi kendiniz açmayın! Zira makinenin içindeki kondansatörde biriken akım sizi fena halde çarpabilir (kondansatör =flaşın patlaması için gerekli olan 600 voltluk enerjiyi üzerinde biriktiren tüp )
Bu kondansatörden elektrik akımına kapılabilirsiniz gerçi amper çok düşük olduğu için ölmezsiniz ama aklınız bir süre yerine gelmez.
Vallahi aklıma okuyan kişinin espri anlayışının bu kadar kıt olacağı gelmedi Eklediğim gülme ikonu da mı uyandırmadı sizi Allahaşkına ! Böyle bir işlemi önerebileceğimi nasıl aklınızdan geçebilmiş bilmiyorum .
Bu video linkini daha önce de başka bir topikte vermiştim - yani bu ilk de değil ... Sağolsun arkadaşlar mizahtan anlıyordu da , o sefer gülmüştük .
Benimle ilgili yaptığınız analiz için de kelime bulmakta zorlanıyorum ... Benim de mi sizin yaşınıza vermem gerekiyor ?
Sayın Paperman ,
bu fotograf makinasını açtık ve şu anda ailecek toparlamakta güçlük çekiyoruz .
Beğendiniz mi yaptığınızı
şaka bir yana serviste şu anda kendileri, itinayla tamir oluyorlar(umarım)
videolar için teşekkürler
sevgili scrt-grdn,
makineni açmadığına ve servise teslim ettiğine sevindim.
Ben bir tse belgeli teknik servisim servisimnize internetteki bu tür yarım yamalak video ve fotoğraflara kanarak makinesini açıp sonrada torbaya doldurup bize çok gelen oluyor...Memleketimizdeki cahil sayısı inanın sandığınızdan çok fazla ve onların espri anlayışı sizlerinkinden çok farklı
Burkay Bey,
peki fiyatı konusunda ne diyorsunuz ? serviste çalışıyorsanız an azından bir tahmin alabilir miyim?
bizde 160 lira tamir süresi 1 iş günü
senin makinenin seri numarasını yazar mısın?
maalesef yazamayacağım. makina bir süredir serviste . bekledikleri parça ellerine ulaşmamış henüz . bizde bekliyoruz bakalım. kaç "1" iş günü geçti.
- 1
İlgili olabilecek konular
-
Caz'ın Kadrajı'nın Bu Haftaki Konuğu Cenk Mirat Pekcanattı
15 Kas. 2024, 13:35 miratcenk
021415 Kas. 2024, 13:35
miratcenk -
4x6 Vesikalığı 10x15 Kağıda Action
25 Eyl. 2007, 23:47 adzs
171723531 Eki. 2024, 14:09
mucahit2331 -
-