Fotoğrafçılık Forumları
Çömezzz
Arkadaşlar mrb.. Çok şükür kursum başladı.ama o kdar cok teorı var kı.. Uygulamaya gecmedık henüz. diyafram enstantane.. Yalnız makınem nıkon d70s oldugu için sıyah beyaz fılm çekemeyeceğim daha doğrusu syah beyaz fılmı banyo imkanım olmayacak şimdi ben kompakt makıne mı almalıyım
En ucuzundan bir nikon slr (filmli) alın. Aynı lensleri iki makinedede kullanabilrsiniz. İkinci el satan tüm yerlerden ucuza bulursunuz.
ya arkadsım ne alaka renkli cekiyosun photopta tek tuş orjinal siyah beyaz oluyo sakın filmli makine alma o devir btti. yaşım 33 ben o devirden geldim ...emin ol.. cekerken siyah beyaz gerek yok...
pekı arkadaslaaar....Bana makro objektıf olarak neyı önerırsınız? hangı marka olmalı? makınem nıkon.
varsa paran
sigma 150 mm macro...dehşet lens
yada bir altında 105 mm macro...
dunesea ))))))))) dehşet lens nasıl oluyor...))
Böööyle ağzından alevler çıkan lens oluyor herhade sevgili logy
Arkadaslar bu photshop programı çok karışşık..Türkçe versiyonu yok mudur bunun illaki ingilizce bılmek mi gerekiyor yada ingilizceye mahkum olmak mı?
turkce yamasi var ama tavsiye etmem internetteki kaynaklar hep ingilizceye gore oldugu icin kafan karisabilir
nikonun kendi yazılımıda s/b çevrimini yapıyor. ondan da faydalanabilirsiniz.
İngilizce bir program öğrenirsen artık diğer programları da kolayca çözersin TR yama ile uğraşmanı tavsiye etmem biraz ingilizce çalış ya da bir de İngilizce kursuna git
- 1
- 2