Fotoğrafçılık Forumları
"house" Dizisi Finali - Canon 5d Mıı
Geçenlerde başka bir topikte ( Kral Çıplak mı ) digital bu kadar iyiyse neden Holywood'un analog/filmli çekimleri bırakıp digitale geçmediği sorulmuştu . Ben de geçildiğine, yeni bir çok filmin kısmen digital makinalarla çekildiğini dair örnekler vermiştim.
Bu da son haber . "House" dizisinin sezon finali TAMAMEN Canon 5D Mark II'ler ile çekilmiş . Üstelik final bölümü olması önemli ; büyük reklam gelirlerinin olduğu,izleyici oranının maximuma çıktığı bölümler bunlar. 2 hafta içinde yayınlanacak,merakla bekliyorum .
TIKLAYIN
DSLR'lerdeki FF sensör boyu ile , $75,000 dolardan başlayan profosyonel digital video kameralardaki sensörler aynı boyda . Öyle olunca, $2000 DSLR ile aynı görüntü kalitesi elde etmek mümkün oluyor .
DSLR'lere eklenen video özelliği fotoğrafçılara çok bir şey ifade etmese de , tersinden bakıldığında bu fotoğraf makinaları , işi video çekimi olanlara büyük imkanlar sağlıyor.
biri ışığı yığmışlardır demiş ama 'Behzat Ç.' dizisi de 5d mark 2 ile çekiliyo ve adamlar hiç ışık kullanmıyorlarmış.
#kemik29' tarafından 22.01.2011 01:31:04 tarihinde düzenlendi.
İlgili olabilecek konular
-
Funhouse Fotomontaj Programı
25 Mar. 2007, 12:05 photoibo72
14710967307 Kas. 2007, 13:29
photoibo72